BABY WOOD

Tuotenro: BW.04 Saatavuus:5 - 8 päivää
Hinta: 119,00€    

Valinnat

* Kahvan puulaji:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Hieman huvittavasta nimestään huolimatta Baby Wood yksi suorituskykyisimmistä metsästys, erä- ja vaelluskäytön puukoista jättäen monet muut saman käyttötarkoitu

Ominaisuus

  • Kokonaispituus: 23 cm
  • Terän pituus: 10,5 cm
  • Ruostumatonta Sandvik® 14C28N terästä
  • Terän paksuus: 3,81 mm
  • Paino: 97,8 - 110 g
  • Kovuus: 57-58 HRC
  • Puinen kahvaosa
  • Sisältää laadukkan nahatupen vaaka- tai pystysuuntaan

Wildsteer BABY WOOD puukko

Hieman huvittavasta nimestään huolimatta Baby Wood yksi suorituskykyisimmistä metsästys, erä- ja vaelluskäytön puukoista jättäen monet muut saman käyttötarkoituksen puukot kauaksi taakseen.

Full Tang terä Drop-Point muodolla on erittäin vakaa ja monikäyttöinen monissa tehtävissä aina leikkaamisesta, pilkkomiseen sekä kaivertamiseen asti. Baby Woodin terä on valmistettu vahvasta ja pitkään teräväna pysyvästä Sandvikin ruotsalaista ruostumattomasta 14C28N teräksestä. Terän pituus 10.5 cm takaa, että puukko suoriutuu myös vaativimmastakin tehtävistä moitteetta. Kahvaosan ergonominen muoto antaa varman ja mukavan otteen ja sen voit valita kahdesta puumateriaalista: kataja tai upeasta ja kestävästä pähkinäpuusta. Terän hamaran alaosa on uritettu antaen peukalolle pitävän otteen. Peukaloa painamalla voidaan lisätä teräosan painetta ilman, että peukalo luistaa hamaraosaa pitkin. Terän alaosan sormisuoja lisää turvallisuutta.

Mukana toimitetaan erittäin laadukas aidosta öljytystä nahasta valmistettu tuppi joka voidaan asentaa vaaka- kuin pystysuuntaan vyölle. Baby Wood sopii vaativalle erän- ja metsänkävijälle joka haluaa erittäin hyvin leikkaavan ja vakaan puukon joka palvelee käyttäjäänsä vuosia.

Ernonominen kahva varmistaa pitävän otteen

Ergonominen kahva antaa varman otteen ja hamarapuolen karhennusurat estävät peukalon liukumista ja parantavat puukon käsiteltävyyttä.Wildsteer

Laadukas öljynahkainen tuppi

Laadukas aidosta öljytystä nahasta valmistettu tuppi joka voidaan asentaa vaaka- kuin pystysuuntaan vyölle.Wildsteer

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi