FI-TUNNUS - AITO FENIX

Miksi on tärkeää, että valaisimessasi on FI-tunnus?

Valaisimen FI-tunnus varmistaa, että kyseessä on alkuperäinen ja korkealuokkainen Fenix-tuote. Täyden takuun ja avun tuotevastuutapauksissa saat vain FI-tunnuksellisille Fenix valaisimille. Lisäksi olet oikeutettu laajennettuun kuuden kuukauden tuotetakuuseen (edellyttää tuoterekisteröintiä). Alkuperäinen FI-tunnuksellinen Fenix tuote varmistaa huolto- ja takuuasioiden toimivuuden sekä alkuperäisvaraosien saannin.

Mistä tiedän, että ostamassani Fenix-valaisimessa on FI-tunnus?

Kaikki virallisesti valtuuttamamme Fenix jälleenmyyjät Suomessa myyvät alkuperäisiä FI-tunnuksella varustettuja Fenix-valaisimia. Katso lähin virallinen Fenix jälleenmyyjäsi täältä.

Mistä valaisimen FI-tunnus löytyy?

FI-tunnus* on laserkaiverrettu kaikkiin valtuutettujen Fenix-jälleenmyyjien tai verkkokauppamme kautta hankittuihin Fenix-valaisimiin. Tunnus löytyy valaisimen valaisinpäästä. Tunnus alkaa FI-kirjainosalla ja sisältää kuusi numeroa. Tietyissä tapauksissa tuotteen FI-koodi on koodattu valaisimen sarjanumeroon (11 merkkiä pitkä numerosarja).

* = FI-koodi voidaan myös transkoodata osaksi tuotteen sarjanumeroa (11-merkkiä pitkä numerosarja). Tällöin tuotteessa ei ole erillistä FI-koodia.
 

  • FI-TUNNUKSEN EDUT
  • Varmuus siitä, että hankkimasi Fenix valaisin on alkuperäinen ja korkeimmat laatuvaatimukset täyttävä valaisin.
  • Laajennettu tuotetakuu (24 + 6 kk).
  • Huolto- ja takuuasioiden toimivuus ja alkuperäisvaraosien saanti.
© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi