Fenix RC05 magneettiladattava

Tuotenro: 909321 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 59,90€    

Valinnat

Valoteho (lm):

Kantomatka (m):

Virtalähde:


Käyttötarkoitus:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Fenixin RC05 on eräs markkinoiden suorituskykyisimmistä 1 x AA-sormiparistokokoluokan minilampuista! RC05:ssä on luotettava ja nopea magneettilataus jolla voit ladata lampun ilman erillisiä telakoita suoraan valaisimen rikkoutumattomasta magneettiliitännästä! RC05 on teholtaan luokkansa ykkönen sillä se kykenee tuottamaan uskomattoman jopa 300 lumenin maksimikirkkauden! Lampun uskomaton kirkkaus saavutetaan tehokkaalla Fenixin 14500 Li-ion ladattavalla akulla (sisältyy). Tehokkaan akun ansiosta valaisimen käyttöajat ovat luokkansa parhaimmat jopa 40 tuntia (minimiteho)! Älykkään virranhallintapiirinsä ansiosta lamppua voidaan käyttää myös tavallisilla AA-sormiparistoilla!

Fenix RC05 magneettiladattava AA-kokoluokan taskulamppu

Fenixin RC05 on eräs markkinoiden suorituskykyisimmistä 1 x AA-sormiparistokokoluokan minilampuista! RC05:ssä on luotettava ja nopea magneettilataus jolla voit ladata lampun ilman erillisiä telakoita suoraan valaisimen rikkoutumattomasta magneettiliitännästä! RC05 on teholtaan luokkansa ykkönen sillä se kykenee tuottamaan uskomattoman jopa 300 lumenin maksimikirkkauden! Lampun uskomaton kirkkaus saavutetaan tehokkaalla Fenixin 14500 Li-ion ladattavalla akulla (sisältyy). Tehokkaan virtalähteensä ansiosta valaisimen käyttöajat ovat luokkansa parhaimmat jopa 40 tuntia! Älykkään virranhallintapiirinsä ansiosta lamppua voidaan käyttää myös tavallisilla AA-sormiparistoilla!

Fenix RC05 ladataan mukana toimitettavalla luotettavalla magneettilatausjohdolla ilman erillisiä telakoita yms., Kätevänä ominaisuutena magneettilatausjohdossa on sen mikro-USB liitin jolla voit myös ladata minkä tahansa mikro-USB ladattavan laitteen esim. matkapuhelimet jne.

Lampun käyttö on helppoa sillä siinä on vain yksi toimintokytkin jolla valaisimen kaikki neljä kirkkaustilaa ovat helposti käytettävissä. Lampun käyttömukavuutta lisää sen molempiin suuntiin kääntyvä klipsikiinnitys jolla voit kiinnittää lampun esim. lippalakkiin käteväksi otsavaloksi! Lampun päädyssä on myös kätevä magneettikiinnitys jonka avulla lamppu toimii kätevänä kattovalona.

RC05 on kokonsa puolesta uskomattoman kätevä käyttää. Se on vain 94 mm pitkä ja painaa ainoastaan 36,8 grammaa. Sormiparistokokonsa ansiosta, lamppu sopii täydellisesti mm. asennus- ja työkaluliiveihin yms., Lampun ehdottoman luotettavuuden takaa sen vesitiiviys (IPX-8, uppovesitiiviys 2 m saakka), teräksinen painonappikytkin, kovakarkaistu lasilinssi ja täysalumiininen runkorakenne.

Fenix RC05 on poikkeuksellisen suorituskykyinen vain yhden AA-sormiparistokokoluokan taskulamppu. Soveltuu harrastus, työ- ja ammattikäyttöön.

Ominaisuudet

 • Tasakirkkausvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • Älykkään virranhallintapiirin ansiosta valaisinta voidaan käyttää tehokkaan Fenix 14500 Li-ion akun lisäksi tavallisilla AA-sormiparistoilla
 • Nopea ja luotettava magneettilataus ilman erillistä telakkaa
 • Magneettilatausjohdossa lisäksi mikro-USB liitin jolla voidaan ladata kaikki muut mikro-USB ladattavat laitteet esim. matkapuhelimet jne.
 • Yksi, nopea ja helppotoiminen teräksinen käyttökytkin
 • Käyttökytkimen lukkotoiminto jolla voidaan estää lampun tahaton päällekytkeytyminen esim. kuljetuksen aikana
 • Älykäs ylikuumenemissuojaus estää valaisimen pintalämpötilan nousun jonka ansiosta valaisinta voidaan käyttää pitkiä aikoja maksimi kirkkaudella ilman valotehon tai paristovirran laskua
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto - muistuttaa käyttäjää paristojen lataus-/vaihtotarpeesta jännitteen ollessa alhainen
 • Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
 • Vierimisen estävä ja otteen pitävä runkomuotoilu
 • Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä alumiininen runko
 • Optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi jossa heijastuksen estävä pinta'
 • Sisältää: RC05 magneettiladattava taskulamppu x 1 kpl, Fenix 3,6V/800mAh 14500 Li-ion ladattava akku x 1 kpl, magneettilatauskaapeli jossa mikro-USB latausliitin x 1 kpl, teräksinen kaksisuuntainen kiinnitysklipsi x 1, rannehihna x 1 kpl, avainrengas x 1 kpl, vara O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 300 lm (max)
Käyttöaika 40 h (max)
Kantomatka 90 m (max)
Valovoima 2000 cd (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-8 (upposyvyys 2 m)
Tehoalueet / käyttöaika
Turbo* Teho Keski
300 lm 150 lm 50 lm
55 min 2 h 6 h
90 m 60 m 37 m
2000 cd 990 cd 340 cd
  Matala Strobo  
5 lm 300 lm  
40 h /  
11 m /  
30 cd /  

*= Turbotila ei käytettävissä kun virtalähteenä AA-sormiparisto.
Mitat 94 mm x 19 mm
Paino 36,8 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi Cree XP-G2 R5 LED
Virtalähde 1 x 14500 Li-ion paristo (sisältyy) tai 1 x AA-sormiparisto
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi