Fenix HM51R RUBY ladattava otsalamppu

Tuotenro: 910386 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 69,00€59,00€    

Valinnat

Valoteho (lm):
Kantomatka (m):

Virtalähde:


Käyttötarkoitus:Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

HM51R RUBY pohjautuu arvostettuihin HL50 ja HM50R otsalamppuihin joita on käytetty menestyksekkäästi mm. erä-vaelluksen SM-kisoissa. Uusi HM51R on Supertehokas max. 500 lumenin pienikokoinen ladattava otsalamppu uudella kätevällä punavalotoiminnolla. Lampussa on neljä valkoisen valon kirkkaustilaa jotka voidaan valita helposti yhdestä painonappikytkimestä painamalla sekä "kaksoipainalluksella" heti päälle kytkettävällä punavalotoiminnolla.

Fenix HM51R RUBY ladattava otsalamppu

UUSI Fenix HM51R RUBY on uuden sukupolven monikäyttöinen miniotsalamppu punavalotoiminnolla. Ennennäkemätön koko-tehosuhde, monikäyttöisyys ja punavalo nostavat HM51R RUBYn erääksi kaikkien aikojen tehokkaimmista ja monikäyttöisimmistä otsalampuista luokassaan.

HM51 R RUBY on supertehokas max. 500 lumenin pienikokoinen ladattava otsalamppu hyödyllisellä punavalotoiminnolla. Lamppu on monikäyttöinen sillä sen valaisinosa saadaa irroitettua jolloin lamppua voidaan käyttää esim. kätevänä käsilamppuna. Suurikokoisen käyttökytkimensä ansiosta lamppua on helppo ja vaivaton käyttää myös hansikkaat kädessä. Käyttökytkimen LED-merkkivalot ilmoittavat havainnollisesti pariston lataus- tai vaihtotarpeen. HM51R RUBY painaa ainoastaan 77 g.

HM51R RUBY on monikäyttöinen, kevyt ja tehokas otsalamppu täynnä parhaita ominaisuuksia: punavalotoiminto (säilyttää hämäränäön pimeässä, ei houkuttele hyönteisiä), irroitettava valaisinosa (mahdollistaa lampun käytön esim. käsilamppuna), täysvesitiiviys, erinomainen kylmän kestävyys -40-astetta, täysalumiininen rakenne, magneettikiinnitys mahdollistaa lampun kiinnittämisen lähes kaikille metallipinnoille ja laadukas heijastimilla varustettu otsapanta.

HM51R RUBY toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion ladattavalla akulla (sisältyy) tai yhdellä erittäin hyvin kylmää kestävällä CR123A paristolla (kylmänkestävyys - 40-astetta).

Säilytä hämäränäkökyky ja pidä hyönteiset loitolla
HM51R RUBYssa on käytännöllinen kahden LEDin punavalotoiminto joka aktivoidaan suoraan kaksoispainalluksella valaisimen käyttökytkimestä. Punavalo on erityisen hyödyllinen silloin kun halutaan säilyttää hämäränäkökyky esim. karttaa luettaessa. Se on myös oivallinen yövalo esim. teltassa sillä punainen valo ei houkuttele hyönteisiä telttaan.

Pienten otsalamppujen pisin teho- ja käyttöaikasuhde
UUSI HM51R RUBY -virtapiiriteknologia kykenee tuottamaan riittävän pitkän käyttöajan kaikilla valituilla tehotiloilla max. 128 tuntia. Käyttökytkimen LED-merkkivalo ilmoittaa havainnollisesti pariston vaihto- tai lataustarpeen.

Fenix HM51R on tehokas ja monikäyttöinen miniotsalamppu vaativalle ulkonaliikkujalle, retkeilijälle, viranomaiskäyttäjälle.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HM51R RUBY otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

 • Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä* *) riippuen ohjelmoinnista
 • Mikro-USB ladattava (sisältää 1 x 16340 ladattava akun)
 • Yhteensopiva kylmää kestävän CR123A pariston kanssa (pariston kylmänkesto - 40 -astetta)
 • Irroitettava kestävästä silikonista valmistettu otsalamppupidin
 • Kestävä, täysalumiininen rakenne
 • Neljä kirkkaustilaa, max. 500 lumenia
 • Punavalo - säilyttää hämäränäkökyvin, ei houkuttele hyönteisiä
 • Pitkät käyttöajat ja tehokas 500 lm turbo-käyttötila
 • Suurikokoinen käyttökytkin - yksinkertainen käyttö myös hansikkaat kädessä
 • Käyttö käsilamppuna
 • Magneettipää - voidaan kiinnittää lähes kaikille metallipinnoille
 • Portaaton kallistuksen säätö
 • Laadukas otsapanta jossa heijastimet
 • Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista - suojaa valaisinta naarmuilta ja pintavaurioilta
 • LED-merkkivalot jäljelläolevan paristojännitteen tarkastamiseen
 • Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
 • Pakkaukseen sisältyy: 1 x HM51R RUBY ladattava otsalamppu,  1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 1 x vaihdettava USB-latausportin suojahattu, 1 x vaihdettava silikoninen otsalamppupidin, 1 x ladattava Fenix ARB-L16-700 Li-ion akku, 1 x mikro-USB latauskaapeli, 1 x käyttöohje
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 500 lm (max)
Käyttöaika 110 h (max)
Kantomatka 85 m (max)
Valovoima 1800 cd
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-68 (pöly- ja vesitiivis)
Tehoalueet / käyttöaika
VALKOINEN VALO
Turbo Teho Keski Eko
500 lm 150 lm 30 lm 3 lm
1,2 h* 2,5 h 13,2 h 110 h
85 m 46 m 23 m 6 m
1800 cd 530cd 135 cd 9 cd
PUNAVALO
Jatkuva Signaali SOS
4 lm 4 lm 4 lm
30 h 60 h 60 h
5 m 5 m 5 m
6 cd 6 cd 6 cd
*= Turbo-tilassa valoteho lasketaan viiden minuutin jälkeen 200 lumeniin. Haluttaessa Turbo-tila voidaan kytkeä uudelleen päälle.
Mitat 70 mm x 33 mm x 28 mm
Paino 77 g (sis. paristo ja otsapanta)
LED-tyyppi 1 x Cree XP-G3 LED, EVERLIGHT punaLED
Virtalähde 1 x Fenix 16340 Li-ion (sisältyy)
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE, FC
Takuu Fenix 5 vuoden laatutakuu

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi