Kypäräkiinnike Fenix ALG-03

Tuotenro: 909629 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 19,50€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Tarrakiinnitteinen korkealaatuinen kypäräkiinnike Fenix HL55, HL60R RAPTOR, HL60R Desert Camo otsalampuille. Mahdollistaa otsalampun kiinnittämisen ja irrottamisen kaikenlaisiin kypäriin ilman otsapantaa helposti. Mahdollistaa otsalampun sijoittamisen kypärään niin, että kypärän silmien- ja kasvonsuojaimet mahtuvat aukenemaan ylös asti ilman tarvetta irrottaa otsalamppua kypärästä.

Kypäräkiinnike Fenix ALG-03

Tarrakiinnitteinen korkealaatuinen kypäräkiinnike Fenix HL55, HL60R RAPTOR, HL60R Desert Camo otsalampuille. Mahdollistaa otsalampun kiinnittämisen ja irrottamisen kaikenlaisiin kypäriin ilman otsapantaa helposti. Mahdollistaa otsalampun sijoittamisen kypärään niin, että kypärän silmien- ja kasvonsuojaimet mahtuvat aukenemaan ylös asti ilman tarvetta irrottaa otsalamppua kypärästä. Voidaan käyttää myös kaikissa kypärissä joissa ei ole silmien- ja kasvonsuojainta, jolloin kokonaisuus on kompakti ja puhdas ilman takertuvaa, likaantuvaa ja irtoilevaa otsapantaa ja kiinnityskoukkuja. Kiinnike sallii otsalampun kallistuskulman säätämisen tarpeen mukaan.

Fenix ALG-03 kypäräkiinnike on yksi parhaimmista tavoista kiinnittää otsalamppu tukevasti kypäriin johon voidaan ensimmäistä kertaa yhdistää yksi parhaimmista kompaktiluokan Fenix HL60R RAPTOR tai HL60R Desert Camo otsalampuista (käyttötestit: TM-rakennusmaailma, RETKI-lehti). Valmistettu kestävästä nylon materiaalista. Pakkaus sisältää lisäksi kaksi kaksipuoleista teippiä joista toinen sininen akryyliteippi arempiin materiaaleihin.

Fenix ALG-03 kiinnike soveltuu kaikenlaisiin työkypäriin, myös visiirillä varustettuihin, laskettelukypäriin, pyöräilykypäriin, enduro-kypäriin, kiipeilykypäriin jne.

Näin kiinnität oikein

1 Valitse sopiva kiinnitysteippi (valkoinen akryyliteippi, sininen akryyliteippi arempiin materiaaleihin esim. työkypärät). Liimaa se kiinnikkeeseen.
2 Paina kiinnike tiukasti puhdistettuun kypärän pintaan.
3 Kiinnitys suositellaan tehtävän huoneen lämmössä. Anna kiinnityslevyn kiinnittyä kypärään vähintään 72 tuntia ennen lampun kiinnittämistä.
4 Liu’uta otsalamppu yläkautta kiinnikkeen pohjaan saakka. Varmista otsalampun pysyvyys.

Käyttäjä on vastuussa kiinnittimen asentamisesta, kiinni pysymisestä ja sen soveltuvuudesta kypärään. Varmista kiinnitysteipin soveltuvuus tarvittaessa kypärävalmistajalta.

Ominaisuus

  • Soveltuu seuraaville Fenix otsalampuille: HL55, HL60R RAPTOR, HL60R Desert Camo
  • Materiaali: kestävä nylon
  • Väri: musta
  • Mitat: 90 x 65 x 10 mm
  • Paino: 16 g
  • Takuu: 24 kk
  • Pakkaus sisältää ALG-03 kypäräkiinnikkeen x 1 kpl, valkoinen akryyliteippi x 1 kpl, sininen akryyliteippi x 1 kpl (aremmat materiaalit)
  • Pakkaus: 1 kpl blisteripakkaus
  •  

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi