SwitchBack® 2.0 sormilenkkikiinnike taskulamppuun

Tuotenro: 910428 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 29,95€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Optimoi lamppusi suorituskyky uudelle tasolle Fenix + Switchback® 2.0 ja lamppusi on optimoitu

SwitchBack® 2.0 sormilenkkikiinnike taskulamppuun

Nyt vihdoin saatavilla Fenix taskulamppuihin! Thyrm Switchback 2.0 nostaa taskulamppusi suorituskykyn uudelle tasolle. Se parantaa mm. otepitoa ja helpottaa lampun käyttöä.

Uusi Switchback® 2.0 on satojen suunnittelu ja kenttätestaustuntien työntulos jonka tarkoituksena oli optimoida lamppusi käytettävyys uudelle tasolle.

Switchbackin edut: Tukevan sormilenkin ansiosta käytät lamppua entistä monipuolisemmin, varmemmin ja turvallisemmmin. Sormilenkki nopeuttaa ja helpottaa lampun käyttöönottoa vyökotelosta. Sormilenkki parantaa otepitoa lampusta ja ehkäisee tehokkaasti lampun tahatonta putoamista kädestä. Voit jopa käyttää käsiäsi samanaikaisesti yhdessä lampun kanssa pyöräyttämällä lampun vaivattomasti kämmenselkäsi puolelle. Sormilenkin turvatoiminto avaa lenkin mikäli siihen kohdistuu liian suuri voima. Viranomaiskäytössä Switchback tarjoaa uudenlaisen tavan käyttää lamppua ns. "Taktisen Switchback-tekniikan" ansiosta lamppua voidaan käyttää entistä tehokkaammin niin lyhyiden kuin pitkienkin tuliaseiden kanssa kuin koskaan aiemmin. Kaikenlaisessa käytössä kuten outdoor-ja eräkäytössä alansa paras ja supertukeva taskuklipsi pitää lampun varmasti paikallaan ja on samalla yhteensopiva Molle/Pals kiinnitysjärjestelmien kanssa.

Switchback yhteensopivuustaulukko Fenix

Switchback® 2.0 on tarkoitettu käytettäväksi vaativassa käytössä mm. Outdoor, retkeily- ja eräkäytössä, yleiskäytössä, työkäytössä, poliisi, vartiointi ja armeijakäytössä.

Ominaisuus

  • Sormilenkkikiinnike taskuklipsillä käsivalaisimeen
  • Sormilenkkikiinnitys, itseavautuvalla turvatoiminnolla
  • Molle/Pals-yhteensopiva tukeva vyöklipsi
  • Soveltuu taktiseen käytöön (viranomaiset)
  • Materiaali: polymeerimuovi
  • Väri: musta
  • Pakkaus sisältää: Switchback® 2.0, alumiininen välirengas (spacer), O-rengastiiviste

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi