Fenix ARE-X1 laturi

Tuotenro: 908835 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 17,90€    

Valinnat

Lisävarusteet:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Feni ARE-X1 on älykäs mikroprosessoriohjattu laturi/varavirtalähde jolla voidaan ladata 18650 ja 26650 Li-ion akkuja ja kaikkia mikro-USB johdolla ladattavia laitteita. Fenix ARE-X1 ei ole aivan tavallinen yksikanavainen laturi vaan sitä voidaan käyttää myös lataamaan muita mikro-USB johdolla ladattavia laitteita kuten matkapuhelimet, lamput yms..

Fenix ARE-X1 älykäs mikroprosessoriohjattu laturi

Feni ARE-X1 on älykäs mikroprosessoriohjattu laturi/varavirtalähde jolla voidaan ladata 18650 ja 26650 Li-ion akkuja ja kaikkia mikro-USB johdolla ladattavia laitteita. Fenix ARE-X1 ei ole aivan tavallinen yksikanavainen laturi vaan sitä voidaan käyttää myös lataamaan muita mikro-USB johdolla ladattavia laitteita kuten matkapuhelimet, lamput yms.. Selkeät LED-merkkivalot ohjaavat latauksen etenemistä. ARE-X1 laturi tarkastaa myös ladattavan akun varaustilan automaattisesti ennen latauksen aloitusta. Kehittyneet suojaustoiminnot suojaavat ja pidentävät akkujen elinikää kuten ylilatauksen suojaus, ylipurkusuojaus, oikosulun suojaus ja käänteisen jännitepolarisaation suojaus. Tämä pienikokoinen ja kevyt laturi/varavirtalähde sopii täydellisesti mukana kannettavaksi!

Ominaisuudet

  • Älykäs yksikanavainen laturi joka soveltuu 1 x 18650 Li-ion ja 1 x 26650 Li-ion akkujen lataukseen
  • Latausjännite: DC 5 V, max. 1,5 A
  • Uloslatausjännite: DC 4,2 V, 1 A
  • Mikroprosessoriohjattu lataus ja lataustilan valvonta
  • Kehittyneet suojaustoiminnot: oikosulun suojaus, ylilatauksen suojaus, ylipurkusuojaus, käänteisen paristopolarisaation suojaus
  • Mitat: 104 x 32 x 32 mm
  • Paino: 42 g (ilman akkua)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi