Fenix AER-etäkytkin

Tuotenro: AER Saatavuus:Varastossa
Hinta: 29,90€    

Valinnat

* Etäkytkin:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Seuraavan sukupolven Fenix AER-etäkytkimet edustavat luokkansa huippua. Äänetön kytkinpaneeli, hetkellisen ja jatkuvan käytön mahdollistava painonappikytkin ja kestävä ns. Dual Layer-runkorakenne varmistavat etäkytkimen monipuolisen ja luotettavan toiminnan eri tilanteissa.

Fenix AER-taktinen etäkytkin (mallit: AER-02, AER-03)

Seuraavan sukupolven Fenix AER-etäkytkimet edustavat luokkansa huippua. Äänetön kytkinpaneeli, hetkellisen ja jatkuvan käytön mahdollistava painonappikytkin ja kestävä ns. Dual Layer -runkorakenne varmistavat etäkytkimen monipuolisen ja luotettavan toiminnan kaikissa käyttötilanteissa. AER-etäkytkimellä (mallit AER-02, AER-03) käytät tehokkaasti kaikkia valaisimen toimintoja kuten hetkellisen ja jatkuvan valonkäytön toimintoja sekä valaismen tehonsäätötoimintoja (käytettävät toiminnot riippuvat valaisimen tyypistä). Kytkimen käyttöpaneeli kiinnittyy helposti aseeseen Velcro-tarrakiinnityksellä. AER-etäkytkin täysin vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti ja sen ääneton paneelilevy on tehty kestämään jopa 100 000 painallusta. Joustavan ja kestävän PU-valmisteisen kaapelin pituutta voidaan säätää aina 24 cm:stä jopa 80 cm:iin asti.

Ominaisuudet

 • PU-pinnoitetun kaapelijohdon pituus suljettuna 24 cm, aukaistuna 80 cm
 • Kytkinadapterin materiaali on T6-alumiini jossa tyypin III-kova-anodisointi (suojaa pinnoitetta hankaumilta ja kulumilta)
 • Kytkimen käyttöpaneelissa kaksi riippumatonta kytkintä ääneton painekytkin ja hetkellisen sekä jatkuvan käytön toiminnan painonappikytkin
 • Vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti
 • Kytkinadapterin mitat:
  AER-02: 25,4 mm x 31,5 mm
  AER-03: 26,5 mm x 32 mm
 • Paino: 65 g
 • Soveltuu seuraaville Fenix valaisimille:
  AER-02: PD35, TK09, TK15, TK22, TK22, UC35, TK15C, PD35TAC
  AER-03: TK16

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi