Fenix ALB-20 TC4 monikäyttöinen titaanikoukku

Tuotenro: 910076 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 15,90€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Upea kestävästä titaanista valmistettu monikäyttöinen koukku vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön. Laadukkaalla ALB-20 koukulla kiinnität varusteesi helpoisti ja luotettavasti. Jousikuormitteinen lukkoportti avautuu sormenpäällä ja lukittuu automaattisesti. Koulussa on kätevä pullonavain sekä talttapäinen ruuvin avaajan kärki joista löytyy apu moniin tilanteisiin. 

Fenix ALB-20 TC4 monikäyttöinen titaanikoukku;

Upea kestävästä titaanista valmistettu monikäyttöinen koukku vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön. Laadukkaalla TC4 titaanisella ALB-20 koukulla kiinnität varusteesi helposti ja luotettavasti. Jousikuormitteinen lukkoportti avautuu sormenpäällä ja lukittuu automaattisesti. Koulussa on kätevä pullonavain sekä talttapäinen ruuvinavaajan kärki joista löytyy apu moniin tilanteisiin. Voit ripustaa varusteesi esim. taskulampun vyölenkkiin, käyttää koukkua avaimenperänä, avata raikkaan juomapullon kesäkuumalla sekä kiristää irronneen lukon ruuvin kätevästi ja nopeasti. Fenixin titaanikoukku on todellinen monitaituri sillä se kestää lähes kaikenlaiset olosuhteet. Koukku on ruostumaton ja antimagneettinen aitoa Fenix laatua.

Ominaisuudet

  • Valmistusmateriaali: TC4 titaani 
  • Toimii mm. avainlenkkinä, kiinnityskoukkuna varusteille mm. taskulamput, pullonavaajana sekä ruuvimeisselinä (talttapää)
  • Jousikuormitteinen lukon portti - automaattinen lukitus
  • Mitat: 53,6 mm x 28,6 mm x 3,5 mm 
  • Paino: 9 g
  • Pakkaus sisältää: 1 x ALB-20 titaanikoukku 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi