Miten Fenix eroaa muista

Tavoitteemme on valmistaa maailman parhaimpia LED-valaisimia. Fenix valaisimet tunnetaan maailmanlaajuisesti erittäin korkeasta laadusta, tarkkuudesta, kestävyydestä, innovointi-osaamisesta ja yksityiskohtien huomioonottamisesta.

Jokaisessa Fenixissä, valaisinmallista riippumatta yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi viimeisin LED-puolijohdeteknologia, Fenixin ainutlaatuinen optinen suunnitteluosaaminen ja digitaalinen virtaregulointiteknologia.

Fenix on sitoutunut ylittämään asiakkaidensa odotukset tuote- ja teknologiaosaamisellaan.

 

   
Linssi

Huippuluokan optiikka

Valaisinkartion optinen laatu on eräs tärkeimmistä valaisimen komponenteista. Kaikki Fenixin kartiot ovat tarkkuustyöstettyä alumiinia. Ainoastaan laadukas kartio mahdollistaa tasaisen koko kantomatkaltaan valaisevan valokuvion.
Digitaalinen regulointi

Jatkuva kirkkaus

Fenix käyttää alan laadukkaimpia digitaalisia ohjauspiirejä jotka varmistavat häiriöttömän, tasaisen ja jatkuvan virransyötön valaisimen emitterille. Tämä digitaalinen virran regulointiteknologia mahdollistaa jatkuvan tasaisen kirkkauden koko paristojen käyttöiän ajan.
Vesitiivis

Vesitiivis

Jokainen Fenix valaisimen tiiviys varmistetaan laadukkailla ja kestävillä O-rengas tiivisteillä. Tämä estää veden, lian, pölyn pääsyn valaisimen herkkiin sisäosiin. Fenix valaisimet ovat IPX-8 vesitiiviys luokiteltuja joten ne voidaan upottaa veteen ilman valaisimen vaurioitumista.
 
  ANSI NEMA/FL1 symbolit

Täyttää ANSI NEMA/FL1 standardin

Jokainen Fenix on testattu vaativan ja tieteellisen ANSI NEMA/FL1 standardin mukaisesti. Lisäksi valaisimille suoritetaan lukuisia muita testejä kuten UV-, korroosio, johtojen vetotestaus, lämpötila ja useita mekaanista kestoa testaavia rasitustestauksia.
Kovapinnoitettu lasilinssi

Kovapinnoitettu lasilinssi

Optisilta ominaisuuksiltaan vain parhaimmat ja AR-kovapinnoitetut heijastamattomat lasilinssit mahdollistavat optimaalisen valonläpäisyn sekä erinomaisen keston kovassakin käytössä.
Viimeisin LED-teknologia

Viimeisin LED-teknologia

Fenix valaisimissa käytetään vain kirkkaimpia ja parhaimpia LED- (Light-Emitting Diode) puolijohdekomponentteja. Valikoidut ja värilämpötilaltaan oikeanlaiset LEDit takaavat oikeanlaisen valonvärin ja pehmeän valokuvion.
Alumiinirunko

Kova-anodisoitu alumiinirunko

Lentokonealumiinista valmistetut rungot ja muut valaisimen komponentit ovat tyypin III-kova-anodisoituja. Tämä lisää valaisimen materiaalin kestoa ja varmistaa, että pinnoite kestää vaativassa käytössä ehjänä.
© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi