Fenix HL60R RAPTOR+ 2019

Tuotenro: 909051 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 99,00€89,00€    

Valinnat

Valoteho (lm):

Kantomatka (m):

Lisävarusteet:
Virtalähde:


Käyttötarkoitus:


Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

UUSI RAPTOR+ V2019 on päivittynyt malli aiemmasta huippusuositusta Raptor+:sta. Täydellinen valokuvio ja pitkät toiminta-ajat ja luokkansa parhain suorituskyky nostaa RAPTOR+:n kompaktien otsalamppujen kirkkaimpaan kärkeen. RAPTOR on moninkertainen testimenestyjä ja kerännyt mainetta niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa ympäri Suomen. Menestys TM Rakennusmaailman otsalampputestissä jossa RAPTOR voitti mm. Petz NAO, Lumonite Compass R ja joukon muita suosittuja lamppuja. Ihastu RAPTOR+:n kirkkauteen ja huippulaatuun jo tänään!

Fenix HL60R RAPTOR+ ladattava otsalamppu 2019 malli

UUSI RAPTOR+ 2019 on päivitetty malli suosituista RAPTOR+:sta. Täydellinen valokuvio ja pitkät toiminta-ajat ja luokkansa parhain suorituskyky nostaa RAPTOR+:n kompaktien otsalamppujen kirkkaimpaan kärkeen. RAPTOR on moninkertainen testimestyjä ja kerännyt mainetta niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa ympäri Suomen.  TM-rakennusmaailman otsalampputestissä RAPTOR+ voitti mm. Petz NAO:n, Lumonite Compass R:n ja joukon muita suosittuja lamppuja. Käyttäjät ovat myös testanneet RAPTORin. Eräopas T. Anttalainen (10.1.18) totesi seuraavaa: "HL60R Raptor+ on kyllä ollut todella hyvä käytössä". Innokkaana valokuvaaja hän jatkaa: "Tehokkain valoteho riittää oikein hyvin valokuvaamiseen pimeällä". Juttu on kokonaisuudessaan luettavissa Facebook-sivuillamme.

RETKI otsalampputesti

HL60R RAPTOR+ REKTI-lehden testimenestyjä - neljä nuotiota. HL60R RAPTOR+ on tasaisen hyvä

RETKI nuotiot

TESTIMENESTYJÄ!
RETKI-lehti 9/2017 testasi 12 suosittua otsalamppua. Jälleen RAPTOR+ menestyi testissä ja ansaitsi arvosanaksi neljä nuotiota yhdessä Petzl Nao II ja Led Lenser MH10 kanssa! Testimenestyjien taakse jäivät mm. Lumonite Compass R, Lumonite Compass miniR, Led Lenser MH6, Coast HL8R, Olight H15S.

Näin RETKI-lehti arvioi Fenix RAPTOR+ otsalamppua:

VALON RIITTÄVYYS mahdollisemman pitkään retki- ja työkäytössä on lampun keskeinen valintakriteeri. RAPTOR+ valaisee jopa yli 12 h yhtämittaisen käytön jälkeen.

TASAINEN VALOKEILA. Valon optinen laatu on erittäin hyvä ja tasainen, himmentyen kohti reunaa. Käytössä valo tuntuu tasaisen hyvältä.

RAKENTEEN ansiosta RAPTOR+:n paristokotelo pysyy viileänä. Tämä on erityisen tärkeää sillä kuumana lamppua on epämiellyttävä koskea ja li-ion akkujen räjähdysriski suurenee paristokotelon lämpötilan akun ympärillä noustessa liian suureksi.

TESTIN NOPEIN LATAUS. RAPTOR+ poikkesi ainoana lamppuna edukseen latausnopeudessa: "Ehdottomasti nopeimmin lataa Fenix RAPTOR+. Sen latausnopeus on kolme kertaa suurempi kuin Coast HL7R, Led Lenser MH6 ja Olight H15S". Lampun latausnopeus on tärkeä valintakriteeri jotta lamppu saadaan nopeasti käyttökuntoon.
 

HL60R RAPTOR+ 2019 on Suomessa suunniteltu, huipputehokas max. 1000 lumenin valotehon tuottava laadukas ladattava otsalamppu. Lampun symmetrinen yhdistelmävalokeila valaisee tasaisesti koko kantomatkan max 118 m saakka. Kuudesta valo-ohjelmasta voidaan nopeasti valita sopivin valovoiman ja käyttöajan yhdistelmä max. 250 käyttötuntiin saakka.

HL60R RAPTOR+ 2019 on täynnä huippuominaisuuksia. Johdoton ja erittäin kestävä täysalumiininen rakenne, luokkansa pisimmät käyttöajat, vakiona luokkansa laadukkain ja tehokkain akku (3500 mAh), nopea mikro-USB lataus, laaja 160-asteen valaisukulman säätö ja IPX8 täysvesitiiviys. Lisäksi RAPTOR+:aan on saatavilla Fenix ALG-03 kypäräkiinnike jonka avulla lamppua voidaan käyttää kaikissa kypärissä.

ENEMMÄN KUIN OTSALAMPPU
Irroitettavan nauhaston ansiosta RAPTORia voidaan käyttää todella kompaktina kypärälamppuna uuden ALG-03 kypäräkiinnikkeen avulla ilman nauhaston likaantumista ja rispaantumista. Lamppua voidaan käyttää myös kätevänä valonheittimenä lattialla tai pöydällä näppäränä lukuvalona käyttäen lukuvalotoimintoa.

Otsalamppu Kohdevalo
Kypärälamppu
(RAPTOR+ kypärälamppupaketti)
Käyttö virtapankilla. Ultrapitkät käyttöajat.


Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-8 täysvesitiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL60R RAPTOR+ otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu. Suomessa suunniteltu ja testattu.

Ominaisuudet

 • Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • Ultrakirkas max. 1000 lumenin max. valoteho
 • Micro-USB-ladattava
 • Ympäristöystävällinen vaihdettava huipputehokas Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku
 • Symmentrinen yhdistelmävalokeila tuottaa optimaalisen ja pitkälle kantavan valokeilan
 • Iso helppokäyttöinen painonappikytkin - voidaan käyttää yhdellä kädellä myös käsineet kädessä
 • Dynaaminen virranhallinta maksimoi valaisimen käyttöajan max. 250 h
 • Jäljelläolevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: Vihreä LED: 70 - 100 %, sininen LED: 30 - 70 %, vilkkuva sininen LED: alle 30 %
 • Kestävä täysalumiininen rakenne
 • Irroitettava nauhasto jossa heijastimet
 • Voidaan liittää kaikkiin kypäriin erillisellä ALG-03 kypäräkiinnikkeellä ilman otsanauhaston likaantumista ja rispaantumista
 • 160-asteen valaisukulman säätö mahdollistaa optimaalisen valokeilan säädön
 • Käänteisen paristopolarisaation suojaus - estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
 • Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
 • Kevyt, paino vain 121 g (ilman paristoa)
 • Väri: musta lamppuosa, tumman sininen nauhasto (otsapanta- ja päälakipanta)
 • Pakkaus sisältää: HL60R RAPTOR+ otsavalaisin x 1, Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku x 1, USB-latausjohto x 1, otsanauha (tumman sininen heijastimilla) x 1, otsapannan solki x 1, päälakinauha x 1, O-rengastiiviste x 1, käyttöohje, takuutodistus
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 1000 lm (max)
Käyttöaika 250 h (max)
Kantomatka 118 m (max)
Valovoima 3440 cd
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-8 (uppovesitiivis 2 m)
Tehoalueet / käyttöaika
Turbo Teho Keski
1000 lm 600 lm 400 lm
1 h 2 h 3 h
  Matala Eko Moon
150 lm 50 lm 1,5 lm
9 h 30 h 250 h
Mitat 87 mm × 46 mm × 51 mm
Paino 120 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi Cree XM-L2 U2 valkoinen LED
Virtalähde 1 x Fenix ARB-L18-3500 mAh 18650 Li-ion akkuparisto
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE, FC
Takuu Fenix 5 vuoden laatutakuu
Käyttöohje Käyttöohje | Suomi, Ruotsi

Otsalampun käyttöönotto
Käyttöönottovideo
Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi