Hussar P121 taittoveitsi

Tuotenro: P121 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 39,00€    

Valinnat

* Väri:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Hussar P121 on euroopan suosituin veitsi! Hussar P121 -veitsessä on pitkä Drop Point -muotoinen terä joka antaa Hussarille sen yksilöllisen muodon. Mukava, luis

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 215 mm / 8.46
  • Pituus suljettuna: 122 mm / 4.80
  • Terän pituus: 92 mm / 3.62
  • Terän paksuus: 3.5 mm / 0.14
  • Terä: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs
  • Kahva: 3Cr14N ruostumaton teräs
  • Terän avaus: Flipper
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi
  • Nivelpiste: Liukulaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

Hussar P121 taittoveitsi

Hussar P121 on euroopan suosituin veitsi! Hussar P121 -veitsessä on pitkä Drop Point -muotoinen terä joka antaa Hussarille sen yksilöllisen muodon. Mukava, luistamaton G10 kahvan ansiosta Hussar toimii erinomaisesti kaikkein vaativammassakin käytössä. Liukulaakeroidut prikat kahvan molemmin puolin ja nopea Flipper-aukaisumekanismin ansiosta terä aukeaa kuin unelma!

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. Hussar P121 -veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

ruike Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

ruike Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ruike Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi