WING Tactic

Tuotenro: WING.61.04 Saatavuus:Loppu
Hinta: 219,00€    

Valinnat

* Terän viimeistely:
Lisävarusteet:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Erikoisjoukkojen ja viranomaiskäytön erikoispuukko on yksi Wildsteerin taidonnäytteistä ja yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista taktisen käytön puukoista. Puukk

Ominaisuus

 • Kokonaispituus: 27,5 cm
 • Terän pituus: 12,5 cm
 • Taottua ruostumatonta X40CrMov13 terästä
 • Paino: 275 g
 • Kahva kestävää Kratonia
 • Kestävä polymeerituppi Special Force
 • Terällä 30 vuoden takuu normaalikäytössä
 • Kahvan päässä lasinrikkoja tai iskupää
 • Terän palossa työkalujen kiinnityspiste

Wildsteer WING Tactic puukko

Erikoisjoukkojen ja viranomaiskäytön erikoispuukko on yksi Wildsteerin taidonnäytteistä ja yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista taktisen käytön puukoista. Puukko on suunniteltu yhteistyössä Ranskan armeijan erikoisjoukon GIGN kanssa täyttämään tiukimmatkin viranomaisvaatimukset ja toimimaan täydellisesti kaikissa ympäristöolosuhteissa aavikolta talviolosuhteisiin.

WING Tactic on valettu 1200 CO kuumuudessa ja taottu erittäin suurella paineella. Taonta antaa puukolle sen poikkeuksellisen vahvat ominaisuudet kuten peräti tonnin sivuttaisvääntökestävyyden ja ylivoimaisen suorituskyvyn. Puukon Tanto-terällä on maksimaalisen suuri läpäisyvoima ja se kykenee läpäisemään mm. metallisia ajoneuvojen kattorakenteita. Puukon kahvan päässä on taottu erittäin voimakas taottu lasinrikkojapää joka antaa luokkansa parhaimman tehon lasisten materiaalien rikkomiseen.

Teräksenä käytetään taottua erittäin kestävää ruostumatonta X40CrMoV13 terästä (DIN 1.4116) ja pituutta terällä on 12,5 cm. Erittäin vahvan teräosan kestävyyttä kuvaa lisäksi se, että puukolla pystyy esimerkiksi kampeamaan hätätilanteessa auton ovia auki jne. WING Tacticin terä on pinnoitettu heijastamattomalla ja korroosiota kestävällä pinnoitteella. Puukon kahva on lähes särkymätöntä ja todella vahvaa Kratonia joka takaa varman ja pitävän otteen kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Kahvassa on lisäksi kaksi reikää esim. narua varten. Puukon terän alaosassa on kiinnityspiste esim. poratyökalulle, piikkilangan katkaisutyökalulle (max. 2,5 mm langalle, sahalle jotka myydään lisätarvikkeina erikseen.

WING Tacticin mukana toimitetaan erikoisjoukkojen vaatimukset täyttävä MOLLE kiinnitysjärjestelmään sopiva POM-tuppi. Tämä erikoisjoukkojen käyttämä kotelo mahdollistaa puukon vetämisen tupesta äänettömästi. Kotelo voidaan sijoittaa ylä-, ala-, ja sivusuuntaan. Kotelossa on vakiona vyölenkkikiinnitys, jalkaremmi sekä kiinnitysosat MOLLE-järjestelmään. Kotelo voidaan integroida myös Picantinny-kiskoon ja siihen voidaan kiinnittää myös lisäkoteloita kuten SF-kotelo ja sukeltajan jalkakiinnitys (nämä lisätarvikkeet hankitaan erikseen). WING Tactic on saatavana kolmella terävaihtoehdolla: 1) heijastamaton harmaa 2) musta tai 3) kiillotettu satiiniterä. Mustateräinen malli on mahdollista saada myös yhdistelmäterällä jossa lisäksi hammastus. Mustan tai satiiniteräisten mallien kahvat ovat lyöntipäitä kun taas heijastamaton harmaa malli toimitetaan taotulla ikkunanrikkojapäällä.

Puukko sopii ammattikäyttöön, viranomaiskäyttöön, sotilaskäyttöön, sukellukseen sekä palo- ja pelastuskäyttöön.

Valittavissa viisi terämallia

1 Satiiniterä jonka kahvassa löyntipää

Wildsteer WING Tactic

2 Harmaa epoksi pinnoitettu sileäpintainen terä lasinrikkojalla

3 Harmaa epoksi pinnoitettu sahahammastuksella oleva terä lasinrikkojalla

Wildsteer WING Tactic

 

4 Musta epoksipinnoitettu sileäterä jossa löyntipää

5 Musta epoksipinnoitettu sahahammastuksella oleva terä löyntipäällä

Wildsteer WING Tactic

Rikkoutumaton Kraton-kahva

 • Rikkoutumaton ja pitävä Kraton-kahva
 • Kahvassa on kaksi reikää hihnalenkin kiinnitystä varten
 • Erinomaiset sormisuojat
 • Läpäisykyvyltään poikkeuksellinen Tanto-tyylinen terä
 • Erittäin voimakas lasinrikkoja (vain harmaa teräinen malli) tai tehokas iskupää (musta terä tai satiini teräiset mallit)
Wildsteer WING Tactic

Valittavissa neljä kotelovaihtoehtoa

Wildsteer VAIHTOEHTO 1: Erikoisjoukkojen kotelo (SISÄLTYY)
 • Erittäin suorituskykyinen ja kestävä polymeeri tuppi (kotelo) siviili ja armeijakäyttöön jossa puukko voidaa vetää tupesta äänettömästi
 • Vakiotuppi (kotelo) sisältää: kestävä polymeerituppi x 1 (kotelo), vyökiinnityslenkki x 1 (pystysuuntainen kiinnitys), jalkakiinnityslenkki x 1
Wildsteer VAIHTOEHTO 2: Cordura varustepussi + vakiokotelo
 • Kestävä nailonista valmistettu tarveikepussi kiinnitetään hihnoilla vakiotupen päälle
 • Vakiotuppi voidaan kiinnittää kahdella hihnalla vaaka-asentoon (ei yhdessä pussin kanssa)
Wildsteer Wing Tactic VAIHTOEHTO 3: MOLLE-kiinnitysjärjestelmä + vakiokotelo
 • Kiinnitysosat MOLLE-järjestelmään, mukana myös ruuvi ja elastinen köysi estämään puukon putoamista tupesta
Wildsteer Wing Tactic VAIHTOEHTO 4: Special Forces sukellusvarustus
 • Sisältää varusteet puukon kiinnittämiseksi jalkaan sukellustehtävissä mm. neopreenilenkit ja kumilenkit jalan ympärille.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi