Wildsteer

Tuotenro: CBP Saatavuus:Varastossa
Hinta: 269,00€    

Valinnat

* Nahan väri:
* Terän viimeistely:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista ja kestävimmistä eräkäytön veitsistä valmistetaan takomalla. Tämä puukonteon taidonnäyte on taottu yhdestä kappaleesta kuumen

Ominaisuus

 • Patentoitu taottu Full Tang -terä
 • Kokonaispituus: 26 cm
 • Terän pituus: 11,5 cm
 • Terän paksuus: 4,5 mm ja terän juuressa 7,5 mm
 • Kokonaispaino: 280 g
 • Ruostumatonta X50CrMoV13 terästä, nahkapäällysteinen kahva
 • Toimitetaan FireSteel-tuluksen kanssa
 • 30-vuoden takuu normaalikäytössä

Wildsteer puukkojen kuningas - 30 vuoden takuulla!

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista ja kestävimmistä eräkäytön veitsistä valmistetaan takomalla!

Tämä puukonteon taidonnäyte on taottu yhdestä kappaleesta kuumentamalla teräs + 1200 OC lämpötilaan. Kuumentamisen jälkeen valu taotaan suurella voimalla muottiinsa. Ammattitaitoinen metallin taonta yhdistettynä erittäin suureen paineeseen ja kuumuuteen takaavat että tämä Wildsteerin puukko on yksi kaikkien aikojen kestävimmistä eräkäytön puukoista. Puukolle myönnetäänkin valmistajan toimesta 30 vuoden rikkoutumistakuu. Puukko kestää jopa 1000 kilon sivuttaissuuntaisen taivutuksen!

Teräksenä käytetään ranskalaista erittäin kestävää ja terävyytensä pitävää X50CrMoV13 terästä. Terän muoto on eräkäytössä suosittu ja suorituskykyinen Tanto-terä joka omaan hyvät leikkausominaisuudet sekä tarvittaessa varman läpäisykyvyn. Puukon suunnitteluun on käytetty useiden vuosien perinpohjaista kehitystyötä ja näin terä on onnistuttu saamaan erittäin vakaaksi käyttää. Puukko sopii tästä syystä myös erinomaisesti leikkaamiseen kuin myös karsimiseenkin pikkutarkasta työskentelystä erittäin rouheeseen käyttöön.

Upeasti muotoilun puukon kahvana käytetään valikoitua kestävää ranskalaista nahkaa jonka sauman nahkaiset nyörit yhdessä kahvan molempien päätyosien nyörien kanssa varmistavat tukevan mutta samalla yhden miellyttävimmistä otteista korostaen samalla upeaa käsityötaitoa hienoine yksityiskohtineen.

Puukon mukana toimitetaan erittäin laadukas ja upea nahkatuppi joka voidaan pikakiinnittää suoraan vyöhön ilman pujottamista. Nahkaisessa puukkotupissa on mukana myös tulentekoon tarkoitettu FireSteel-tulus (sisältyy). FireSteel tuottaa jopa 2980 °C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Monipuolisen puukon käyttö voidaan laajentaa myös lisävarusteilla joita ovat piikkilangan katkaisija ja nuolen poisvetäjällä joiden kiinnityspiste on terän palko-osassa.

Tämä Wildsteerin lippulaivamalli on poikkeuksellisen suorituskykyinen puukko joka sopii vaativalle erän- tai metsänkävijälle, outdoor - ja retkeilykäyttöön, jousiampujalle sekä viranomais- ja pelastuskäyttöön. Puukko on myös ulkonäöltään erittäin upea ja yksityiskohtainen ja sopii erinomaisesti lahjaksi jolla on myös todellista hyötykäyttöä eikä vain koristearvo. Wildsteerin kanssa voidaan käyttää nuolen poisvetäjätyökalua (myydään erikseen) jolloin puukko sopii ihanteellisesti jousiammuntaan tai -metsästykseen.

Paras puukko valmistetaan takomalla!

Puukon teräksenä käytetään helppohuoltoista ja kestävää ruostumatonta X50CrMoV13 (DIN 1.4116) terästä johon on lisätty hieman molybdeenia parantaman teräksen kestävyysominaisuuksia.Wildsteer
Wildsteer

Terävaihtoehdot

 • Mattahiottu terä (satiiniterä)
 • Kiiltäväksi hiottu terä
 • Titaanipinnoitettu tumman harmaa terä PVD: Fysikaalinen kaasufaasipinnoitus. Pinnoite: Titaania. Kovuus : > 70 HRC. Heijastamaton. Erinomainen kestävyys. Erittäin korkea korroosion kestävyys.
 
Wildsteer

Kahvan värivaihtoehdot

Kahvan ja tupen värit
 • Kulta (vaalea)
 • Ruskea (tumman ruskea)
 • Musta (tumman musta)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi