P135 taittoveitsi

Tuotenro: P135 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 62,00€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P135-SF on upea, laadukkaasta Sandvikin ruostumattomasta 14C28N teräksestä valmistettu vahvarakenteinen taittoveitsi. 3,5 mm teräpaksuus, partaveitsen ter

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 214 mm / 8.43"
  • Pituus suljettuna: 122 mm / 4.80"
  • Terän pituus: 92 mm / 3.62"
  • Terän paksuus: 3.5 mm / 0.14"
  • Paino: 167 g / 5.89 oz
  • Terä: Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumaton teräs
  • Kahva: 3Cr14N ruostumaton teräs
  • Terän aukaisu: Flipper
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi
  • Nivelpiste: kuulalaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P135 taittoveitsi

RUIKE P135-SF on upea, laadukkaasta Sandvikin ruostumattomasta 14C28N teräksestä valmistettu vahvarakenteinen taittoveitsi. 3,5 mm teräpaksuus, partaveitsen terävyys ja upeasti suippeneva terän kärki tekevästä tästä veitsestä erittäin tehokkaan työvälineen leikkaamiseen, pilkkomiseen ja lävistykseen. Upeasti kivipesty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvaosa tarjoaa erittäin tunnokkaan ja käyttömukavan otteen veitsestä. Veitsen aukaisu on yhdellä sanalla sanottuna vertaansa vailla! Veitsi aukeaa flipperin ja laadukkaan kuulalaakeroinnin ansiosta erittäin sulavasti ja vaivatta. Patentoitu ""Beta Plus"" -lukkomekanismi varmistaa, että työskentely RUIKE P135-SF:llä on turvallista myös kaikken vaativimmassakin käytössä.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P671-CB taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumattomasta kryokäsitellystä teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

ruike Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

ruike 420 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvaosa

420 laatuluokan ruostumattoman teräs tunnetaan erinomaisesta kovuudesta, kulutuskestävyydestä ja korroosiokestosta.

ruike Beta Plus -lukkomekanismi

Beta Plus -terälukitus varmistaa sen, että terä ei pääse vahingossa itsestään sulkeutumaan kun sitä käytetään vaativissa tehtävissä.

ruike Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi