P138 taittoveitsi

Tuotenro: P138 Saatavuus:Loppu
Hinta: 59,00€    

Valinnat

* Väri:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P138 on tantoterällä varustettu taittoveitsi. Veitsen terä on valmistettu huippulaadukkaasta Sandivik 14C28N luokan ruostumattomasta teräksestä. Optimaali

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 221 mm / 8.70
  • Pituus suljettuna: 131 mm / 5.16
  • Terän pituus: 90 mm / 3.54
  • Terän paksuus: 3.5 mm / 0.14
  • Paino: 158 g / 5.57 oz
  • Terä: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs
  • Kahva: G10
  • Terän aukaisu: nopea Flipper-teränavaus
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi + turvalukkomekanismi
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P138 taittoveitsi

RUIKE P138 on tantoterällä varustettu taittoveitsi. Veitsen terä on valmistettu huippulaadukkaasta Sandivik 14C28N luokan ruostumattomasta teräksestä. Optimaalinen tantoterän muoto, partaveitsen terävyys ja vahva terän kärkiosa tekevät tästä mielestämme erään parhaimmista tantoterällä varustetuista taittoveitsistä. Terän ympärillä on molemmilla puolilla laadukkaat liukulaakerit joiden ansiosta avausliike on sujuva ja ennennäkemättömän nopea. Liner-lukkomekanismin lisäksi Back-lukkomekanismi varmistaa entisestään terän aukipysyvyyttä kaikissa tilanteissa kun veistä käytetään. Kestävän, erinomaisesti pitävän ja litteän G10 kahvan ansiosta veitsen suuntatuntuma on erinomainen.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P138-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

ruike Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

ruike Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ruike Safety Lock -lukitusmekanismi

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi