P155 taittoveitsi

Tuotenro: P155 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 62,00€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P155 on eräs mallistomme parhaimmista monipuolisiin leikkuutehtäviin soveltuvista taittoveitsistämme. Ergonominen ja hyvin käteenistuva muotoilu lisää vei

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 213 mm/ 8.39"
  • Pituus suljettuna: 123 mm/ 4.84"
  • Terän pituus: 90 mm/ 3.54"
  • Terän paksuus: 3,5 mm/ 0.14"
  • Paino: 145 g / 5.11oz
  • Terä: Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumaton teräs
  • Kahva: G10
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi ThumpUp-turvalukituksella
  • Nivelpiste: kuulalaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P155 taittoveitsi

RUIKE P155 on eräs mallistomme parhaimmista monipuolisiin leikkuutehtäviin soveltuvista taittoveitsistämme. Ergonominen ja hyvin käteenistuva muotoilu lisää veitsen käsiteltävyyttä mahdollistaen myös vaativat ja tarkat leikkuutehtävät. Kuvioitu G10 kahvaosa antaa pitoa myös silloinkin kun veistä käytetään hanskat kädessä märissä olosuhteissa. Pitkän kaareutuvan teräosan ansiosta RUIKE P155 soveltuu käytettäväksi erinomaisesti monipuolisissa leikkuutehtävissä. Lukittava veitsen terä mahdollistaa turvallisen veitsen käsiteltävyyden. Terän tyvilovi mahdollistaa paremman teräkontrollin saavuttamisen jolloin tarkatkin työt on helppo suorittaa vaivatta.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P852-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumattomasta kryokäsitellystä teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ThumbUp-turvalukitusmekanismi

Turvalukolla varmistat, että veitsen terä ei pääse vahingossa sulkeutumaan vaativassakaan käytössä.

Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi