P841 taittoveitsi

Tuotenro: P841 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 53,00€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P841 täyttää vaativakin retkeilijän ja veitsiharrastajan toiveet. Flipperin lisäksi terän aukaisua auttaa molemmin puolin terää olevat peukalonastat. Kuul

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 208 mm / 8.19"
  • Pituus suljettuna: 118 mm / 4.65"
  • Terän pituus: 90 mm / 3.54"
  • Terän paksuus: 3,1 mm / 0.12"
  • Paino: 140 g / 4.94 oz
  • Terä: Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumaton teräs
  • Kahva: G10
  • Terän aukaisu: molempikätinen Thumbstud-avaus, flipper
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi turvalukituksella
  • Nivelpiste: kuulalaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P841 taittoveitsi

RUIKE P841 täyttää vaativakin retkeilijän ja veitsiharrastajan toiveet. Flipperin lisäksi terän aukaisua auttaa molemmin puolin terää olevat peukalonastat. Kuulalaakeroidun nivelpisteen ansiosta terä aukeaa nopeasti ja pehmeästi. Terän lineaarilukituksen lisäksi turvalukko varmistaa, että terä ei vahingossa sulkeudu esim. terää terotettaessa. P841 veitsen pitkä 90 mm terä tarjoaa tehokkaan läpäisyn ja huippuluokan veistämis ja pilkkomisominaisuudet. Kuvioitu, pitävä G10 kahvaosa tarjoaa luotettavan ja pitävän otteet märissäkin olosuhteissa.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P841-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumattomasta kryokäsitellystä teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ThumbUp-turvalukitusmekanismi

Turvalukolla varmistat, että veitsen terä ei pääse vahingossa sulkeutumaan vaativassakaan käytössä.

Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi