P852-B taittoveitsi

Tuotenro: P852 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 62,00€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P852 taittoveitsen terän pitkän viiste osan ansiosta terän läpäisyominaisuudet ovat erinomaiset. Hieman ulospäin kaareutuva terä yhdistettynä optimaalise

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 206 mm/ 8.11"
  • Pituus suljettuna: 117 mm/ 4.60"
  • Terän pituus: 89 mm/ 3.50"
  • Terän paksuus: 3,5 mm/ 0.14"
  • Paino: 162 g / 5.17 oz
  • Terä: Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumaton teräs
  • Kahva: G10
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi ThumpUp-turvalukituksella
  • Nivelpiste: kuulalaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P852-B taittoveitsi

RUIKE P852 taittoveitsen terän pitkän viiste osan ansiosta terän läpäisyominaisuudet ovat erinomaiset. Hieman ulospäin kaareutuva terä yhdistettynä optimaaliseen teräpaksuuteen tekevät tästä veitsestä ehdottomasti erään tehokkaimmista taittoveitsistä lävistukseen ja viipalointiin. Lukittava teräosa lisää turvallisuutta ja lisää veitsen suorituskykyä haasteellisissakin käyttöolosuhteissa. RUIKE P852 soveltuu erinomaisesti retkikäyttöön ja taktisen käytön sovelluskohteisiin.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P852-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N (58~60 HRC) ruostumattomasta kryokäsitellystä teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ThumbUp-turvalukitusmekanismi

Turvalukolla varmistat, että veitsen terä ei pääse vahingossa sulkeutumaan vaativassakaan käytössä.

Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi