TX Bowie

Tuotenro: TXB.16 Saatavuus:Loppu
Hinta: 149,00€    

Valinnat

* Terätyyppi:
* Paracord väri:
Lisävarusteet:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Eräpuukkojen kuningas TX Bowie on erittäin jämerä puukko joka sopii vaativaan käyttöön. Full Tang -terä on erittäin leikkaava ja se sopii hyvin myös pilkkomisee

Ominaisuus

 • Kokonaispituus: 33,5 cm
 • Terän pituus: 18,7 cm
 • Terän paksuus: 4,6 mm
 • Kovuus: 54-55 HRC
 • Paino: 390 g
 • Panacord kädensija
 • Sisältää kestävän nailontupen
 • Palko-osassa työkalujen kiinnityspiste
 • Ruostumatonta X46Cr13 terästä

Wildsteer TX Bowie puukko

Eräpuukkojen kuningas TX Bowie on erittäin jämerä puukko joka sopii vaativaan käyttöön. Full Tang -terä on erittäin leikkaava ja se sopii hyvin myös pilkkomiseen. Hyvin tasapainotettu ja vakaa puukko suoriutuu hyvin myös vaativimmistakin tehtävistä sillä puukon kahvan yläpäässä on paikat niin nuolen poisvetäjätyökalulle tai poralle (lisävarusteet hankitaan erikseen).

TX Bowien kahva on erittäin mukava ja ergonomiseksi muotoiltu ja siihen on käytetty 5,8 metriä laadukasta Panacord-narua joka ei pienestä hätkähdä ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Kahvassa on myös tehokkaasti käden ja sormien liukumista teräpuolelle estävät pysäyttäjät ja erityinen hamarapuolella oleva uritus estää peukalon liukumista. Samainen uritus lisää myös puukon käytettävyyttä lisäten terän painetta peukalolla kahvan yläosaa painettaessa.

Hyvin harva puukko voittaa TX Bowia sen jäätävässä suorituskyvyssään ja monipuolisuudessaan jonka puukko käyttäjälleen tarjoaa. TX Bowien mukana toimitetaan kestävästä nailonista valmistettu tuppi jossa on vyölenkkikiinnitys ja jalkaremmi. Kotelo toimii myös teräsuojana silloin kun puukon varteen on kiinnitetty pora (lisävaruste joka myydään erikseen). Kotelossa on myös paikka mm. toisen puukkotupen kiinnittämiselle tai W Pounch tarvikekotelolle mahdollisten kaikkien tärkeiden tarvikkeiden kuljettamisen ja integroimisen samaan koteloon.

TX Bowiesta on mahdollista valita myös malli jossa hamarapuolella on jämerä 8,5 cm saha. Teräksenä käytetään erittäin vahvaa ja pitkään puukon terävänä pitävää ranskalaista ruostumatonta X46Cr13 terästä. Puukon terän pituus on 18,7 cm ja se painaa 390 g. TX Bowien kanssa voidaan käyttää nuolen poisvetäjätyökalua jolloin puukko sopii ihanteellisesti myös jousiammunnassa ja -metsästyksessä.

Monipuolinen käyttää

Yhteensopiva Wildsteerin työkalujen kanssa (pora, rautalangan katkaisija, nuolen poisvetäjätyökalu)Wildsteer
Wildsteer

Kaksi käytännöllistä terävaihtoehtoa

 • Satiini kiillotettu sileäterä
 • Satiini kiillotettu terä jonka hamarapuolella kaksoishammastettu sahanterä (pituus 8.5 cm)
 
Wildsteer

Saatavana kahdella eri Panacord-värillä

TX Bowie on saatavana kahdella upealla Panacord-värivaihtoehdolla: metsä- ja kaupunkicamo.
 
Wildsteer

Laajennettava veitsikotelo

TX Bowien veitsikoteloon voidaan liittää kestävä nailonkotelo työkalujen tai taskulampun kuljettamiseksivakiokotelon päälle (saatavana lisävarusteena)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi