P801 taittoveitsi

Tuotenro: P801-SF Saatavuus:Varastossa
Hinta: 41,00€    

Valinnat

* Väri:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P801 on mielestämme yhdellä sanalla kuvattuna uskomattoman upea taittoveitsi. Tämä poikkeuksellinen veitsi on lähes yksinomaan valmistettu ruostumattomast

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 200 mm / 7.87
  • Pituus suljettuna: 114 mm / 4.49
  • Terän pituus: 86 mm / 3.39
  • Terän paksuus: 3.1 mm / 0.12
  • Paino: 120 g / 4.23 oz
  • Terä: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs
  • Kahva: Sandvik 3Cr14N ruostumaton teräs
  • Terän aukaisu: nopea Thumbstud-avaus
  • Terän lukitus: Frame Lock
  • Nivelpiste: liukulaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P801 taittoveitsi

RUIKE P801 on mielestämme yhdellä sanalla kuvattuna uskomattoman upea taittoveitsi. Tämä poikkeuksellinen veitsi on lähes yksinomaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä! Kevyesti hiekkapestu metallinen runko yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin tekevät tästä mielestämme poikkeuksellisen hienon taskuveitsen. Terän aukaisu tapahtuu ennennäkemättömän nopeasti Flipper-aukaisumekanismin tai peukalonastan avulla. Kahvan molemmilla puolilla olevien liukulaakereiden ansiosta terän aukaisu tapahtuu entistäkin liukkaammin.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P801-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

ruike Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

ruike Tyylikäs 3Cr14N kivipesty rosterikahva

3Cr14N rosteriteräs omaa erinomaiset lujuus-, jäykkyyys-, kulutuskestävyys- ja korroosiosuojaominaisuudet. Kivipesty pinta parantaa otetuntumaa veitsestä ja antaa lisäksi veitselle sen tunnusomaisen ulkonäön.

ruike Kuulalaakeroitu nivelpiste

Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi