P848-B taittoveitsi

Tuotenro: P848 Saatavuus:Loppu
Hinta: 48,00€    
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

RUIKE P848 on kuin unelma kun etsit turvallista mukana kuljetettavaa veistä. Tämän veitsen muotoilussa on otettu huomioon sen erittäin kätevä ja turvallinen muk

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus: 202mm/ 7.95”
  • Terän pituus: 84mm/ 3.31”
  • Terän paksuus: 3.1mm/ 0.12”
  • Paino: 104g/ 3.67oz
  • Terä: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs
  • Kahva: G10 w/titaanipinnoitettu ruostumaton teräs kahvavahviste
  • Terän lukitus: Liner-lukkomekanismi
  • Nivelpiste: Kuulalaakeri
Fenix 5 vuoden laatutakuu

P848-B taittoveitsi

RUIKE P848 on kuin unelma kun etsit turvallista mukana kuljetettavaa veistä. Tämän veitsen muotoilussa on otettu huomioon sen erittäin kätevä ja turvallinen mukana kuljetettavuus. P848:ssa ei ole mitään sellaisia aukaisumekanismeja tai peukalonastoja joiden seurauksena terä aukeaisi vahingossa! Sorvilovi ja molemminpuolisen liukulaakeroidun teräkiinnityksen ansiosta terä aukeaa kuin unelma. Laadukas G10 kahvalevy mahdollistaa varman ja pitävän otteen. Kahvan titaanipäällystetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu Liner-vahvike lisää kahvan kestoa ennennäkömättömällä tavalla.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P848-veitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Ominaisuudet

Ruike

ruike Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely

Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.

ruike Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva

RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.

ruike Rullalaakeroitu nivelpiste

Korkealuokkaisesta erikoishiilikuitukromista valmistetut tarkkuustyöstetyt rullalaakerit omaavat erinomaiset kovuus- ja kulumis- ja väsymiskeston.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi