Fenix BC30 pyörälamppu

Tuotenro: 908124 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 109,00€    

Valinnat

Valoteho (lm):

Kantomatka (m):

Paristotyyppi:


Käyttötarkoitus:

Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoisvalokeilapolttimot yhdistettynä kahteen neutraalivalkoiseen LED-polttimon tuottavat tehokkaimman valon pyöräilyyn.

Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppu etäkytkimellä

Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssioptiikka yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-polttimoon tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 tuottaa lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna - kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssioptiikan. Fenixin kaksoislinssioptiikan ansiosta valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille!

BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Valaisin käyttää kahta Cree XM-L (T6) tyypin neutraalivalkoista LED-polttimoa ja kykenee näin tuottamaan paremmin valaisevan valokeilan verrattuna tavalliseen valkoiseen LED-polttimoon. Tämän lisäksi, valaistavan kohteen värit pysyvät lähes muuttumattomana helpottaen merkittävästi kohteen ja pinnanmuotojen yksityiskohtien erottamista ja havaitsemista.

Valaisimessa on neljä tehotilaan josta voidaan valita oikea tehotila ajo-olosuhteiden ja vaatimusten mukaisesti. BC30 on erittäin kestävä ja kevyt sillä se on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista. Kooltaan valaisin on todella kompakti, pituus vain 12,6 cm ja leveys 5 cm! Valaisin painaa ainoastaan 161 g (ilman paristoja). BC30 valaisimeen voidaan myös yhdistää kaukokäyttökytkin (sisältyy) jolla päästään nopeasti siirtymään valaisimen 1800 lumenin burst-turbotilaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus erityisesti vaativissa ja hankalissa maasto-olosuhteissa käytettynä.

Fenix BC30 pyörävalaisin on käytössä vaivaton ja yksinkertainen käyttää. Fenixin kestävällä komposiittisella pikaohjaustankokiinnittimellä kiinnität/irroitat valaisimen vaivattomasti ja nopeasti. Valaisin pysyy tukevasti ohjaustangossa ja se voidaan myös suunnata haluttuun valaisukulmaan niin sivu- kuin vaakasuunnassa.

Fenix BC30 käyttää kahta ladattavaa 18650 Li-ion akkua tai 4 x CR123A paristoja. Virtalähde on integroitu valaisinosaan. Valaisimessa on alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto joka muuttaa virranilmaisimen valon vihreästä punaiseksi ilmoittaen paristojen vaihtamis- tai lataustarpeesta.

Fenix BC30 on vaativalle harrastajalle suunniteltu kestävä, ultra-tehokas ja pitkän käyttöajan tarjoava pyörävalaisin. Soveltuu vaativaan harrastekäyttöön, maasto- ja katupyöräily, työmatkapyöräilyyn jne...

Ominaisuudet

 • Tasakirkkauspyörävalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • 2 x neutraalivalkoista LED-polttimoa (Cree XM-L2) - parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja yksityiskohtien erottamista pimeässä
 • Tehokas, laajasti valaiseva kaksoislinssioptiikka kahdella LED-polttimolla
 • Pika-burst turbotila (1800 lm) etäkytkimestä
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto - virranilmaiseminen väri muuttuu vihreästä punaiseksi ilmoittaen pariston vaihto-/lataustarpeesta
 • Neljä valovoimakkuutta ja yksi vilkkutila
 • Pikalukittava ja -irroitettava ohjaustankokiinnitin
 • Sopii kaikkiin ohjaustankoihin
 • Valaisin voidaan säätää 30-astetta sivusuunnassa ja vapaasti pystysuunnassa
 • Pakkaus sisältää: BC30-valaisimen, pikalukittava/-irroitettava ohjaustankokiinnitin, ohjaustankokiinnittimen kumiset välilevyt (ohut ja paksu), etäkytkin, O-rengastiivisteet (musta, punainen)
 • Huom! virtalähteet ja latauslaite hankittava erikseen. Suosittelemme käyttämään Fenixin ARB-L2 tai ARB-S2 18650 akkua ja latauslaitteena Fenixin ARE-C1 tai ARE-C2 laturia.
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 1800 lm (max)
Käyttöaika 20 h (max)
Kantomatka 170 m (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-6
Tehoalueet / käyttöaika
Burst Turbo Teho
1800 lm 1200 lm 500 lm
/ 1 h 50 min 5 h
Keski Matala Vilkku
200 lm 100 lm 200 lm
11 h 20 h 5 h
Mitat 126,7 mm x 50 mm x 31,8 mm
Paino 161 g (ilman paristoja ja tankokiinnikettä)
LED-tyyppi Cree, XM-L2 (T6) neutraali valkoinen LED
Virtalähde 2x18650 Li-ion tai 4xCR123A
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, CE, FCC, WEEE, RoHs

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi