BC21R ladattava pyörälamppu

Tuotenro: 909019 Saatavuus:Varastossa
Hinta: 79,00€69,00€    

Valinnat

Valoteho (lm):

Kantomatka (m):

Virtalähde:


Käyttötarkoitus:
Määrä:  

Kysy tuoteasiantuntijaltamme!

0 merkkiä (max 300)

Uusi BC21R on pienikokoinen erittäin valovoimainen USB-ladattava pyörälamppu.Tehokas jopa 880 lumenin maksimivalovoima neutraalivalkoinen valo valaisee tehokkaasti myös hankalissa keliolosuhteissa kuten sumussa ja vesisateessa. Lampun sivussa olevat punaiset huomiovalot tehostavat pyöräilijän havaitsemista mm. kaupunkialueella jossa liikennettä on paljon. BC21R käyttö on helppoa sillä kaikki sen toiminnot on helposti valittavissa yhdestä käyttökytkimestä. BC21R asennetaan pikakiinnityksellä pyörän tankoon ja se ladataan kätevästi mikro-USB latauskaapelilla (sisältyy).

Fenix BC21R USB-ladattava pyörävalo

Uusi BC21R on pienikokoinen erittäin valovoimainen USB-ladattava pyörälamppu.Tehokas jopa 880 lumenin maksimivalovoima neutraalivalkoinen valo valaisee tehokkaasti myös hankalissa keliolosuhteissa kuten sumussa ja vesisateessa. Lampun sivussa olevat punaiset huomiovalot tehostavat pyöräilijän havaitsemista mm. kaupunkialueella jossa liikennettä on paljon. BC21R käyttö on helppoa sillä kaikki sen toiminnot on helposti valittavissa yhdestä käyttökytkimestä. BC21R asennetaan pikakiinnityksellä pyörän tankoon ja se ladataan kätevästi mikro-USB latauskaapelilla (sisältyy).

Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BC21R tuottaa jopa 30% kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 125 metriin saakka valaisevalla neutraalivalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti hankalissakin ajo-olosuhteissa kuten vesisateessa tai sumussa. BC21R valaisimessa on käytetty uuden sukupolven (Cree MX-L2 T6) neutraalivalkoista LED-polttimoa joka tuottaa markkinoiden tehokkaimman ja pisimmälle kantavimman valokeilan verrattuna yleisesti muissa valaisimissa käytettyihin valkoisiin LED-polttimoihin.

BC21R pyörälampussa on neljä valotehoa ja yksi huomiovilkkutoiminto. Lampussa on jäljelläolevan virran ilmaisintoiminto jolla voidaan nopeasti tarkastaa jäljellä oleva akun varaustila.

Valaisin voidaan asentaan kaikkiin ohjaustankoihin mukana toimitettavilla pikakiinnityslenkeillä.

BC21R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja USB-ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

HL60R RAPTOR+ REKTI-lehden testimenestyjä - neljä nuotiota. HL60R RAPTOR+ on tasaisen hyvä

PARAS KAUPUNKI- PYÖRÄLAMPPU 2017!
Amerikkainen arvostettu Gear Institute testasi kaupunkipyöräilyyn parhaiten soveltuvat pyörävalot. Fenix BC21R valittiiin parhaimmaksi kaupunkipyörälampuksi 2017. Erityisesti testissä kiiteltiin Fenixin erinomaista valokuviota ja valaisimen helppokäyttöisyyttä. Muut testatut lamput olivat: Light & Motion Urban 700, Knog Blinder ARC 640, Lezyne Macro Drive 1100XL, NiteRider Lumina 950 Boost.

Gear Institute arvostelu  Hyvää Gear Institute arvostelu

Kaksoislinssioptiikka
Vesitiiviys
Pikavilkkutoiminto
Ladattava akku
Sivuhuomiovalot


Arvostelu:
Helppokäyttöisyys

Fenix BC21R lampun viisi kirkkaustilaa vaihtuvat helposti pimeässä hehkuvan ON/OFF painokytkimellä. Painokytkin on tunnokas ja sen käyttäminen on helppoa pyöräilykäsineillä.

Valokuvio
Fenix BC21R:ssä on erinomainen valokuvio joka soveltuu erittäin hyvin kaupunkipyöräilyyn ja maastopyöräilyyn poluilla ja sorateillä. Hyvä valokuvio selittyy optimoidulla kaksoislinssioptiikalla (Optimised Dual Distance Beam -system). Linssin 1/3 yläosa ohjaa osan valosta suoraan pyörän etualalle ja linssin alaosa 2/3 ohjaa valon suoraan tielle/polulle suhteellisen leveällä valaisukulmalla.

Ominaisuudet
Fenix BC21R:ssä on viisi kirkkaustilaa: Turbo (880 lm), teho (380 lm), keski (200 lm), matala (100 lm) ja vaihtuva valo (380 lm/100 lm). Vaihtuvan valon ominaisuus jossa lamppu vaihtaa tehoa 380 lm ja 100 lm välillä on tehokas lisäämään muiden tielläliikkuvien huomiota.

Pitkän käyttöajan kaikilla kirkkaustiloilla saavutetaan ladattavalla 18650 Li-ion akulla. Lamppu on pienikokoinen ja sitä on helppo kuljettaa mukana mm. satulalaukussa, pyöräilypuseron tai housun taskussa.

Lampun lataus on helppoa tavallisella mikro-USB latauskaapelilla. Tyhjän akun lataus täyteen kestää noin 4 tuntia 30 minuuttia.

Lisäturvallisuutta kaupunkipyöräilyyn tuovat BC21R lampun punaiset sivuhuomiovalot joiden näkyvyys on 180-astetta. Sivuhuomiovalot aktivoituvat kaikilla kirkkaustiloilla. Vaihtuvan valon tilassa sivuvilkut myös vilkkuvat.

Monipuolisuus
Fenix BC21R kiinnittyy pyörätankoon pikakiinnikkeisellä tikapuukuvioisella kumisoljella. Pakkaus sisältää myös kaksi vaihdettavaa varasolkea. Neljän kuukauden testijakson aikana kumisoljessa ei todettu heikkenemistä. BC21R pysyy tukevasti kiinni ohjaustangossa ajettaessa epätasaisella pinnalla. Pyörälamppuvarkaat ovat yleistyneet ja onkin tärkeää, että lamppu voidaan helposti irrottaa ohjaustangosta ja ottaa mukaan. BC21R:ssä on pikakiinnityssalpa jolla lampun irrotus käy kätevästi.

Ominaisuudet

 • Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • Neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XM-L2) - parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
 • Kaksoislinssioptiikka - valaisee tehokkaasti läheltä kauas ilman tummia varjoalueita
 • Mikro USB-suoralataus (latauskaapeli ja akku sisältyy) - vaivaton ja helppo käyttää
 • 880 lumenia tuottava maksimivaloteho
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto - varaustilan laskiessa alle 20% käyttökytkin vilkkuu punaisena
 • Akun varaustilan ilmaisintoiminto
 • Pimeässä hehkuva käyttökytkin
 • Neljä kirkkaustilaa ja yksi huomiovilkkutoiminto
 • Sopii kaikkiin ohjaustankoihin pikakiinnityslenkeillä (22 - 35 mm)
 • 30%-astetta kääntyvä valaisinosa - voidaan säätää helposti ja varmasti haluttuun valaisusuuntaan
 • Valmistettu kestävästä alumiinista
 • Pakkaukseen sisältyy: BC21R pyörälamppu x 1, Fenix 18650 3,6V/2300 mAh ladattava Li-ion akku x 1, BC21R pikakiinnityspidike x 1, USB-latauskaapeli x 1, pikakiinnityslenkki x 1, vara O-rengastiiviste, käyttöohje, takuukortti
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 880 lm (max)
Käyttöaika 15h 50min (max)
Kantomatka 125 m (max)
Vesitiiviys IPX-6
Tehoalueet / käyttöaika
Turbo Teho Keski
880 lm 380 lm 200 lm
1 h 20 min 4 h 30 in 8 h 30 min
  Matala Vilkku  
100 lm 380 lm/
100 lm
 
15 h 50 min -  
Mitat 113 mm x 40,5 mm x 42 mm
Paino 67 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi Cree Premium XM-L2 (T6) neutraali valkoinen
Virtalähde Ladattava 1 x 18650 3,6V/2300mAh Li-ion akku (sisältyy) tai 2 x CR123A paristoa
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu:
Huom: HTML koodia ei käännetä!


Asteikko: Heikko           Hyvä

Syötä allanäkyvä tarkistekoodi:© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi