Tilaus

Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero(t) (valinnainen).

Tilauksen lähettämisen jälkeen www.fenixvalaisimet.fi verkkokauppa lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen asiakas voi olla suoraan yhteydessä Fenix asiakaspalveluun numeroon +358 14 337 9460 koskien esim. tilauksen muuttamista, peruuttamista tai toimitusaikaa.

Kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on lähettänyt tilauksen. Vahvistamme jokaisen tilauksen sähköpostilla. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisemman pikaisesti.

Tilaukset ja tilauksen tiedot lähetetään salatun yhteyden avulla (SSL). Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriä sekä tilauksen käsittelyä ja arkistointia varten. Sähköiseen suoramarkkinointiin pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Delotec Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Kotimaassa:
Toimituskulumaksu riippuu maksutavasta seuraavasti:
- Maksutapa: postiennakko, toimituskulut 5,95 - 14,90 € riippuen tilatusta tuotteesta tilausta kohden
- Maksutapa: nouto (tilauksen nouto liikkeestämme Jyväskylästä), toimituskulut 0 €
Toimituskulut ilmoitetaan ennen tilauksen vahvistamista.

Muut EU-maat:
Verkkokaupassa ilmoitettuihin hintoihin lisätään toimituskulut (Ruotsi, Viro).

Toimitusaika

Normaalitoimitusaika on 1-2 työpäivää kotimaassa, kaikki tilaukset lähetetään normaalisti seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Tilauksenkäsittelijä ottaa teihin yhteyttä mikäli tuotteiden saatavuus ja toimitusaika eroaa verkkosivuilla ilmoitetusta.

Verkkopankkien kautta maksetut tilaukset lähetetään vasta kun maksusuoritus on suoritettu ja vahvistettu. Mikäli viivästyksiä toimituksessa ilmenee, ilmoitamme siitä sähköpostilla.

Toimitustapa

Internetin kautta tilatut tuotteet toimitetaan postitse lähimpään postikonttoriin tai ne voidaan myös noutaa toimipisteestämme: Delotec Oy, Ahjokatu 13, 40320 Jyväskylä. Tilatut tuotteet lähetämme kaikki kertatoimituksena, jälkitoimitukset lähetämme vain asiakkaan pyynnöstä. Otathan huomioon jälkitoimituksesta aiheutuvat toiset postikulut.

Arvonlisävero

Kaikki verkkokaupan tuotteidemme hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %).

Takuu

Tuotteilla on normaali valmistajan takuu. Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista ja takuu raukeaa mikäli tuotteeseen on tehty muutoksia. Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen takuuaika. Paketin mukana toimitettava lähete toimii takuutodistuksena.

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteilla 45 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Lisäksi tuotepakkauksen on oltava ehjä ja virheettömässä kunnossa.

Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ole yhteydessä Fenix asiakaspalveluumme saadaksesi palautusohjeet. Älä lähetä palautettavaa tuotetta ennen kuin olet ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme info@fenixvalaisimet.fi.

Kustomoiduilla tuotteilla kuten kaiverrukset ei ole palautusoikeutta.

Maksun palauttamista varten ilmoita pankkitilin numero.

Ulkomailta tehtyjen tuotepalautusten postikulut asiakas joutuu maksamaan itse.

Tuotepalautusten muistilista:
a) tuotteen tulee olla sen alkuperäisessä paketissa
b) liitä mukaan kopio kuitista/lähetteestä
c) palautettava viimeistään 45 päivän kuluessa ostohetkestä

Yhteystiedot

Asiakaspalautus
Delotec Oy
Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä
© 2015 Fenix Nordics
www.fenixvalaisimet.fi