Valikko
Ostoskori
Toimitus alkaen 5,95 €
Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
Meillä maksaminen on turvallista

RUIKE D191-B taskuveitsi

RUIKE D191-B taskuveitsi
27,00€
Veroton: 21,77€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: D191-B

RUIKE D191-B on laadukas Cryo-kylmäkäsitellystä 8Cr13MoV ruostumattomasta teräksestä valmistettu taittoveitsi. D191 soveltuu erinomaisesti leikkaamiseen ja lävistämiseen. Veitsen kahva on valmistettu kahdesta eri materiaalista. Kahvan toinen puoli on valmistettu kestävästä ja kevyestä G10 komposiitista ja toinen 8Cr13MoV  ruostumattomasta teräksestä. G10 kahvan pinnassa on hyvän tartuntaotteen mahdollistava pintakuviointi. Veitsen nivelpisteessä on kuulalaakerointi jonka ansiosta terä avautuu nopeasti ja tarkasti. 

RUIKE D191-B on huippuluokan drop-point terällä varustettu taittoveitsi uskomattomalla hinnalla. D191-B on suunniteltu kaikenlaiseen yleis-, erä-, metsästys- ja retkeilykäyttöön. 


  • Terän materiaali: 8Cr13MoV ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Terän materiaalin molybdeeni lisää teräksen vahvuutta. Terä on lisäksi kryo-kylmäkäsitelty jolla saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Terän laakerointi: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE D191-B taskuveitsi x 1 kpl

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE D191-B taskuveitsi on valmistettu kestävästä 8Cr13MoV ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
KategoriaTaittoveitsi
Koko pituus219 mm
Paino120 g
Terän pituus92 mm
Teräpaksuus3,5 mm
Terämateriaali8Cr13MoV ruostumaton terä (57~59 HRC)
PintakäsittelyKivipesty
Kahvan materiaaliEtuosa G10 komposiitti ja takaosa 420 ruostumaton teräs. Runko-osa 420 ruostumaton teräs.
AukaisumekanismiKuulalaakeri
AvausFlipper
LukitusRunkolukitus
Muut ominaisuudetKryogeeninen käsittely
Takuu5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote
KIITOS KIRITYKSESTÄ KILPAILIJAT! NYT ON FENIXIN VUORO NÄYTTÄÄ VALOA!