Meillä on käytettävissä oma Fenix Nordics LAB valolaboratorio. Fenix LAB valolaboratoriossamme pystymme mittaamaan erittäin tarkasti käsivalaisinten, otsavalaisinten, pyörävalaisinten ja muiden valonlähteiden tarkat ominaisuudet.


Fenix LAB valolaboratorion Labsphere FS2 valonmittauslaitteisto täyttää ANSI NEMA/FL1 standardin vaatimukset.

Suomen hämärä ja melko pitkä pimeä vuodeaika tarjoaa erinomaiset olosuhteet valaisintuotteiden kehitykseen. Lisäksi vaihtelevat keliolosuhteet ja vuodenajat asettavat omat vaatimuksensa ominaisuuksille ja materiaaleille. Fenix Lab perustettiin jotta pystymme paremmin valmistamaan sellaisia tuotteita jotka täyttävät paremmin pohjoismaiset erityistarpeet. Fenix LAB sijaitsee Jyväskylässä. Sijaintimme vuoksi olemme lyhyen etäisyyden päässä monipuolisista luonnon testiympäristöistä aina korpimaista, teollisuuden käyttö- ja testausympäristöihin asti. Kylmän kelin testit suoritamme pääosin Lapissa mutta myös kelien salliessa laajalla Keski-Suomen alueella.

Fenix Nordics LABissa työskentelee tuotespesialisteja joilla on yhteensä yli 30 vuoden monipuolinen kokemus valaisintuotteista ja niiden käytöstä. Lisäksi tiimiimme kuuluu vaihtuva määrä eri alojen asiantuntijoita ja intohimoisia ulkoilulajien harrastajia. Tiimimme yhteistyökumppanit omaavatkin vahvan kokemusperäisen ja käytännönläheisen osaamisen joka on hankittu työn tai harrastuksen parista. Näistä aineksista on Fenix Nordics LAB tiimi tehty. Tiimimme työskentelee läheisessä yhteistyössä tehtaan Fenix Light LTD:n kanssa vaihtaen säännöllisesti ideoita, jakaen tietoa tuotteiden kehityksestä ja uusimmista teknologioista joissa tehtaan tuotekehitysinsinöörien apu on korvaamattoman tärkeä apu.

Meidän tavoitteemme on tehdä Fenix valaisimista entistäkin parempia jotka palvelevat valaisinten käyttäjien tarpeita ja vievät valaisun kehitystä eteenpäin. Osoituksena tinkimättömästä Fenix Nordics LAB:n työstä on Suomessa ideoitu ja vain Suomesta saatava upea Fenix HM65R SuperRaptor. Tämän lamppumallin kehitystyöstä iso kiitos kuuluu kaikille suomalaisille Fenix Nordics LABin yhteistyökumppaneille jotka ovat ideoineet, testanneet aidossa ympäristössä tätä nyt kaikkien saatavilla olevaa todellista superlamppua ”SuperRaptoria”. Mikäli sinulla on ideoita lamppujen kehitykseen tai millaisia valaisimia sinä toivoisit näkeväsi tulevaisuudessa voit olla yhteydessä meihin. Voi olla että juuri sinun ideasi näkyy tulevissa Fenixin valaisimissa.