Valikko
Ostoskori
Fenixin lähettiläsohjelma
Pidätkö Fenix tuotteistamme ja haluat kertoa niistä myös muillekin? Hae Fenix lähettilääksemme! Kuka sitten on Fenixin lähettiläs? Fenix lähettiläänä haluat jakaa kuvia, videoita, juttuja, rehellisiä arvosteluita Fenix tuotteista. Lähettilään velvollisuus on julkaista arvostelu (vähintään kerran vuodessa) käyttämästään Fenix tuotteesta ja toimia myös aktiivisesti sosiaalisessa kuten Facebook ja Instagram. Fenix lähettiläs ei saa edustaa kilpailevaa tuotemerkkiä.
Fenix lähettiläänä pääset hankkimaan tuotteitamme erikoishinnoin, saat perhe- ja kaverialennuksia ja sinulla mahdollisuus myös sponsorointiyhteistyöhön kanssamme rahallisesti tai tuotteilla.

Tervetuloa lukemaan tuotearvosteluitamme! Me testaamme kaikki tuotteemme käytännössä ja jaamme rehelliset mielipiteemme niistä. Löydät arvosteluistamme hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua tekemään ostopäätöksiäsi.

30 heinäk. Juha Laitinen Fenix lähettilääksi
Fenix 0 1145
Juha Laitinen on hankkinut yli 20 vuoden kokemuksen eri kestävyysurheilun lajeista. Alun perin hän aloitti maratonilla. Tämän jälkeen Laitinen on osal..
27 kesäk. Fenix ja Suomen Ultrajuoksuliitto yhteistyöhön
Fenix 0 1175
Suomen Ultrajuoksuliitto ja Fenix Nordics sopivat yhteistyöstä. Tämä on looginen askel edistää turvallista harjoittelua ja kilpailua myös vuorokauden..
28 huhtik. Tomi ja Salla Ronkainen liittyvät Fenixin tiimiin
Fenix 0 987
Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 läht..
30 elok. Turvallisuusalan kouluttaja Hemmo liittyy Fenixin tiimiin
Fenix 0 1994
Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkom..
30 elok. Fenix ja Team Kolonrassaajat yhteistyöhön
Fenix 0 1974
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen ja Fenix yhteistyössä
Fenix 0 1476
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Fenix ja urheilun moniosaaja Kalle yhteistyöhön
Fenix 0 4430
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
02 maalisk. Hanna ja Fenix yhdessä tutkimaan Kenian yöllisiä nisäkkäitä
Fenix 0 2698
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
Näyttää 1 / 8 yhteensä 8 (1 sivuja)