Valikko
Ostoskori

Fenix - Lighting for Extremes

Olemme Pohjoismaiden johtava Fenix-asiantuntija

Delotec Oy - Fenix Nordics on Suomen johtava Fenix-valaisintuotteiden ja RUIKE-veitsien maahantuonti-, suunnittelu- ja markkinointiorganisaatio.

Fenix-valaisimet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja huippulaadustaan, kestävyydestään, innovatiivisesta suunnittelustaan ja yksityiskohtien tarkasta viimeistelystä.

Laajassa tuotevalikoimassamme tarjoamme monipuolisia kannettavia valaisintuotteita, kuten taskuvalaisimia, otsavalaisimia, pyörävalaisimia, retkilyhtyjä sekä näihin liittyviä lisätarvikkeita. Jokainen Fenix-valaisin heijastaa innovaatiota, korkealaatuisia materiaaleja, huippusuorituskykyä ja tinkimätöntä laatua. Fenix on ylpeä omistamastaan yli sadasta patentista sekä lukuisista kansainvälisistä huipputuote- ja innovaatiotunnustuksista, kuten ISPO Global Product Award, Reddot Design Award ja iF Design Award, jotka osoittavat sitoutumisemme jatkuvaan kehitykseen ja alan johtavaan suunnittelu- ja valmistusosaamiseen.

Fenixin kannettavat valaisintuotteet ovat saaneet laajaa arvostusta niin harrastajien kuin ammattilaisten keskuudessa. Lukuisat retkeilijät, metsästäjät, teollisuuden kunnossapitohenkilöstö, etsintä- ja pelastustyöntekijät, juoksijat, pyöräilijät, poliisit ja puolustusvoimissa palvelevat henkilöt ovat valinneet Fenixin luottokumppanikseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat kannettavat valaisintuotteet sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen

Fenixin valaisimissa yhdistyvät tinkimätön laatu ja vastuullinen tuotanto. Jokainen lamppu on huolellisesti suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Laadunvarmistus on keskeisessä roolissa, ja jokainen tuote käy läpi tiukan testausprosessin varmistaakseen suorituskyvyn, kestävyyden ja luotettavuuden. Fenixin sitoutuminen vastuullisuuteen näkyy valmistuksessa, missä käytetään kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia valaisimia, jotka eivät ainoastaan täytä odotuksiaan, vaan myös edustavat kestävää ja vastuullista valintaa.

Fenixin valmistuksessa korostamme tinkimätöntä sitoutumista laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tämän saavuttamiseksi tehdas noudattaa ISO 9001 -laatustandardia, joka on osa ISO 9000 -perheen standardeja. ISO 9001 tarjoaa vahvan viitekehyksen laadunhallintaan. ISO 9001 laatustandardi varmistaa, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Fenix on ylpeä sitoutumisestaan käyttää ISO 9001 -standardia varmistaakseen tuotteidensa ja palveluidensa johdonmukaisen laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Lisäksi jokainen Fenix-käsivalaisin käy läpi useita alan vaativimpia tuote- ja laatutestausmenetelmiä. Jokainen Fenix-käsivalaisin on testattu noudattaen ANSI/NEMA FL1 -standardeja (American National Standards Institute/National Electrical Manufacturers Association FL1), mikä kattaa yhtenäiset testausmenetelmät valaisuteholle, kantomatkalle, käyttöajalle, iskunkestävyydelle ja vedenkestävyydelle. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme luotettavamman vertailun eri valaisimien suorituskyvyn ja ominaisuuksien perusteella.

Lue lisää tuotanto- ja testausmenetelmistämme.