Valikko
Ostoskori

RSS syöte

30 heinäk. Juha Laitinen, kestävyysurheilija
Fenix 0 101
Juha Laitinen on hankkinut yli 20 vuoden kokemuksen eri kestävyysurheilun lajeista. Alun perin hän aloitti maratonilla. Tämän jälkeen Laitinen on osal..
27 kesäk. Suomen Ultrajuoksuliitto
Fenix 0 283
Suomen Ultrajuoksuliitto ja Fenix Nordics sopivat yhteistyöstä. Tämä on looginen askel edistää turvallista harjoittelua ja kilpailua myös vuorokauden..
28 huhtik. Tomi ja Salla Ronkainen, ultrajuoksijat
Fenix 0 246
Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 läht..
30 elok. Hemmo Päiveröinen, turvallisuusalan ammattikouluttaja
Fenix 0 1195
Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkom..
30 elok. Team Kolonrassaajat
Fenix 0 1038
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen, aitajuoksija, urheilija, maailmanmestari U20
Fenix 0 1109
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Kalle Kauppinen, maastopyöräilijä
Fenix 0 3959
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
02 maalisk. Hanna Rosti, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
Fenix 0 2379
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
02 lokak. FENIX SUPERRAPTOR 2 otsavalaisin
Fenix 0 6295
Testivoittajasta vieläkin parempiKymmenien suomalaisten Fenix faniemme, Fenixin tehtaan insinöörien ja tuoteasiantuntijoidemme uurastus kehittää suosi..
29 heinäk. LR40R Ultrakompakti hakuvalo
Fenix 0 4023
Fenix LR40R on erittäin tehokas ladattava haku- ja etsintävalaisin joka sopii laajojen ja kauempana olevien kohteiden samanaikaiseen tehokkaaseen vala..
29 heinäk. Fenix Nordics LAB valolaboratorio
Fenix 0 3029
Meillä on käytettävissä oma Fenix Nordics LAB valolaboratorio. Fenix LAB valolaboratoriossamme pystymme mittaamaan erittäin tarkasti käsivalaisinten, ..
Näyttää 1 / 11 yhteensä 11 (1 sivuja)