Valikko
Ostoskori

11 toukok. Opas parhaan retkilyhdyn valintaan?
Fenix 0 72
Miten valita paras retkilyhtyHyvä retkilyhty on olennainen osa retkeilijän ja luonnossa viihtyvän perusvarustusta. Se helpottaa liikkumista ja puuhail..
26 huhtik. Vinkit lamppujen kevät säilytykseen
Fenix 0 162
Vinkit lampun kevätsäilytykseen Kevään saapuminen tarkoittaa monille uusien asioiden odottamista ja uuden alkua. Yksi asia, joka usein jää tekemättä k..
25 huhtik. Vinkit LED-työvalon valintaan
Fenix 0 139
Kuinka valita paras LED työvalo?Parhaan työvalon valinnassa tärkeintä on löytää valaisin, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa tarvittavan valotehon ja k..
25 huhtik. Miten valita paras otsalamppu?
Fenix 0 95
Kuinka valita paras otsalamppu?Kokosimme yhteen tärkeimpiä otsalamppuja toisistaan erottavia ominaisuuksia joita ovat valoteho, valokuvio, valon kanta..
24 huhtik. Paras taktinen taskulamppu?
Fenix 0 93
Kokosimme viranomaiskäyttäjiemme ja taktisia lamppuja suosivien faniemme suosituksia parhaan taktisen lampun ominaisuuksista yhteen. Tärkeimpinä omina..
30 heinäk. Juha Laitinen Fenix lähettilääksi
Fenix 0 1145
Juha Laitinen on hankkinut yli 20 vuoden kokemuksen eri kestävyysurheilun lajeista. Alun perin hän aloitti maratonilla. Tämän jälkeen Laitinen on osal..
27 kesäk. Fenix ja Suomen Ultrajuoksuliitto yhteistyöhön
Fenix 0 1175
Suomen Ultrajuoksuliitto ja Fenix Nordics sopivat yhteistyöstä. Tämä on looginen askel edistää turvallista harjoittelua ja kilpailua myös vuorokauden..
28 huhtik. Tomi ja Salla Ronkainen liittyvät Fenixin tiimiin
Fenix 0 987
Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 läht..
30 elok. Turvallisuusalan kouluttaja Hemmo liittyy Fenixin tiimiin
Fenix 0 1994
Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkom..
30 elok. Fenix ja Team Kolonrassaajat yhteistyöhön
Fenix 0 1974
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen ja Fenix yhteistyössä
Fenix 0 1476
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Fenix ja urheilun moniosaaja Kalle yhteistyöhön
Fenix 0 4430
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
Näyttää 1 / 12 yhteensä 18 (2 sivuja)