Valikko
Ostoskori

Palauttaminen

100% Tyytyväisyystakuu - laajennettu 30 päivän palautusoikeus

Meillä asioiminen on yksinkertaista ja vaivatonta ja me haluammekin varmistaa, että olet tyytyväinen asiointiin kanssamme! Mikäli tilaamasi tuote tai tuotteet eivät osoittaudukaan mieleisiksi, voit tottakai palauttaa osan lähetyksestä tai koko lähetyksen takaisin meille.

Palautettujen tulevien tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan - toisin sanoen myyntikuntoisia. Myös tuotteen myyntipakkaus on säilytettävä ehjänä, mikäli mahdollista. Palautustapauksissa hyvitämme maksamanne summan 14 päivän kuluessa siitä, kun palauttamanne tuotteet ovat saapuneet meille ja olemme käsitelleet palautuksen.

Tuotteiden vaihtaminen vaatii ensin tuotteen palautuksen Fenix Nordicsille, jonka jälkeen asiakas tilaa uudestaan haluamansa tuotteen.

Mikäli tuotteessa on virhe, otathan ensin meihin yhteyttä tekemällä huoltopyynnön tästä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)fenixvalaisimet.fi.

  • Tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Kaikki tuotteen mukana tulleet, tuotteeseen liittyvät laput, etiketit ja ohjeet tulee olla mukana. Huomioithan,  esimerkiksi taskulampun pakkaus on lampun myyntipakkaus, eikä sitä näin ollen voi käyttää postipakettina.
  • Palauttaminen on ilmaista lähetyksillemme Suomessa. Muista maista asiakas maksaa palauttamisesta koituvat kulut.
  • Palautusoikeus koskee myös alennustuotteita*.
  • Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita.
  • Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa.
  • Noutamattomista tai vastaanottamattomista lähetyksistä laskutamme kulut. Kulut koostuvat valitun toimitustavan oletushinnasta +  palautuskustannuksesta, joka on sama kuin alkuperäinen tilauksesta maksettu toimituskulu. 
  • Palautusehtojen vastaisista/aiheettomista palautuksista lähetämme tuotteen/tuotteet takaisin sinulle ja joudumme veloittamaan myös käsittely, palautus- ja toimituskulut (20 eur).

* = Mikäli olet tilannut tuotteen jossa tulee jokin muu tuote veloituksetta tai niiden yhteishinta on erikseen ostettuna normaalihintaa alempi (ns. tuotepaketti, tarjouspaketti) ja päätät palauttaa osan tuotteista, jäljelle jäävät tuotteet muuttuvat maksullisiksi/normaalihintaiseksi. Esimerkiksi: tilauksellasi on lamppu á 50 eur, paristo 20 eur, paristo tulee ilmaiseksi tai kyseessä on tuotepaketti jossa lamppu ja paristo yhdessä ostettuna ovat normaalihintaa edullisempi. Mikäli kuitenkin päätät palauttaa esimerkiksi lampun, paristo palautuu normaalihintaiseksi ja sinulle palautetaan ainoastaan lampun ja pariston hinnan erotus.

Näin teet palautuksen

Täytä palautuslomake ja seuraa siinä olevia ohjeita kun haluat palauttaa tuotteet meille takaisin. Huomioithan, että ilman palautuslomaketta tulleet palautukset joudumme valitettavasti hylkäämään.

  • Täytä verkkokauppatilauksen yhteydessä toimitettu palautuslomake. Toimi lomakkeen ohjeen mukaan.
  • Voit myös tulostaa palautuslomakkeen tästä. Toimi lomakkeen ohjeen mukaan.
  • Vaihtoehtoisesti täytä allaoleva sähköinen palautuslomake ja lähetä se meille.

Tuotepalautuspyyntö

Täytä vain jos et ilmoittanut tätä aiemmin.
Palautetun tuotteen hinta palautetaan samalle maksutavalle, kuin millä olette tilauksen maksaneet. Jos olette maksaneet verkkopankin kautta, ilmoittakaa tilinumeronne, jotta osaamme palauttaa rahat oikealle tilille.
Täytä tiedot tuotteista, jotka haluat palauttaa jos et ilmoittanut tätä aiemmin.
Suojattu reCaptcha-palvelun avulla