Valikko
Ostoskori

Palauttaminen

100% Tyytyväisyystakuu - laajennettu 30 päivän palautusoikeus

Meillä asioiminen on yksinkertaista ja vaivatonta ja me haluammekin varmistaa, että olet tyytyväinen asiointiin kanssamme!

Mikäli tilaamasi tuote tai tuotteet eivät osoittaudukaan mieleisiksi, voit tottakai palauttaa osan lähetyksestä tai jopa koko lähetyksen takaisin meille.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja muuttumattomassa kunnossa ja palautettu tuotteen alkuperäispakkauksessa jotta ne voidaan myydä uudestaan. Asiakkaalle kustomoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Fenix Nordics noudattaa kuluttajansuojalakia ja niitä suosituksia, jotka koskevat reklamaatiota. Ainoastaan alkuperäiset viat kuuluvat reklamaatio-oikeuteen. Reklamaatio-oikeuteen eivät kuulu mm. viat, jotka aiheutuvat normaalista kulumisesta.

 • Palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan.
 • Mikäli kuitti on hukkunut, riittää, että tiedät tilausnumerosi.
 • Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä jotka ovat muuttumattomassa kunnossa niiden alkuperäispakkauksissa.
 • Kaikki tuotteen mukana tulleet, tuotteeseen liittyvät laput, etiketit ja ohjeet tulee olla mukana.
 • Kertaalleen palautetulla uudella tuotteella ei ole enää palautusoikeutta.
 • Tuote ei saa olla likainen, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön jälkiä, jotta se voidaan myydä uudelleen.
 • Palautusoikeus koskee myös alennustuotteita.
 • Palautusoikeus ei koske asiakkaalle kustomoituja tuotteita (esim. tuotteessa lasermerkatut logot yms.).
 • Aiheettomista palautuksista pidätämme oikeuden veloittaa posti- ja käsittelymaksun (20 euroa).

* = Mikäli olet tilannut tuotteen jossa tulee jokin muu tuote veloituksetta tai niiden yhteishinta on erikseen ostettuna normaalihintaa alempi (ns. tuotepaketti, tarjouspaketti) ja päätät palauttaa osan tuotteista, jäljelle jäävät tuotteet muuttuvat maksullisiksi/normaalihintaiseksi. Esimerkiksi: tilauksellasi on lamppu á 50 eur, paristo 20 eur, paristo tulee ilmaiseksi tai kyseessä on tuotepaketti jossa lamppu ja paristo yhdessä ostettuna ovat normaalihintaa edullisempi. Mikäli kuitenkin päätät palauttaa esimerkiksi lampun, paristo palautuu normaalihintaiseksi ja sinulle palautetaan ainoastaan lampun ja pariston hinnan erotus.

Kuinka voin palauttaa tuotteen?

Voit aina palauttaa verkkokaupastamme tai myymälästämme ostamasi tuotteet meille. Palauttaessasi tuotteen, liitä mukaan alkuperäinen ostokuittisi tai jos kuitti on hukkunut, riittää, että tiedät tilausnumerosi.

Mikäli lähetät tuotteen tai tuotteet takaisin verkkokauppaamme, sinun tulee täyttää palautuslomake. Huomioithan, että ilman palautuslomaketta tulleet vaihdot/palautukset joudumme valitettavasti hylkäämään. Palautuslomakkeet voit tulostaa tilausvahvistuksesta tulevasta linkistä tai alta.

 • Täytä tällä sivulla oleva sähköinen palautuslomake.
 • Vaihtoehtoisesti voit tulostaa ja täyttää tämän palautuslomakkeen.
 • Jos sinulla on kysyttävää palautuksesta, ota rohkeasti yhteyttä info@fenixvalaisimet.fi, me autamme mielellämme!
 • Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa palautuslomaketta, voit kirjoittaa tarpeelliset tiedot tyhjälle paperille.

Mikäli tuotetta on käytetty tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut eikä tuotetta voida enää uudelleen myydä, palautusta ei hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa lähetämme tuotteen/tuotteet takaisin sinulle ja joudumme myös veloittamaan sinulta toimituskulut.

Huomioithan, että et saa teipata, kirjoittaa tai liimata mitään ylimääräistä alkuperäispakkaukseen.

Alkuperäispakkauksella tarkoitamme sitä pakkausta, jossa tuote on (ei siis päällilaatikkoa tai pussia). Mikäli alkuperäinen pakkaus ei ole enää tallessa, sinun tulee lähettää tuotteet vastaavanlaisessa pakkauksessa.

Aiheettomista palautuksista pidätämme oikeudeun veloittaa posti- ja käsittelymaksun (20 euroa).

Kun palautuksesi on käsitelty

Jos olet valinnut maksutavaksi verkkopankin, postiennakon ja olet palauttanut osan tai kaikki tuotteet, palautamme rahan automaattisesti sinulle, etkä saa erillistä ilmoitusta asiasta. Takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet käyttämättömän tuotteen, joka on muuttumattomassa kunnossa ja palautettu tuotteen alkuperäispakkauksessa.

Huomaathan, että olet itse vastuussa palauttamastasi tavarastasi. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee palauttaa vahingoittumassa alkuperäispakkauksessa. Kaikki tuotteen mukana tulleet, tuotteeseen liittyvät laput ja ohjeet tulee olla mukana. Tuote ei saa olla likainen, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön jälkiä, jotta se voidaan myydä uudelleen.

Noutamatta jättäminen ei tarkoita palauttamista

Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen Postista ei ole asiakaspalautus.

Paketti katsotaan palautetuksi, kun se sisältää palautuslomakkeen. 1.1.2018 alkaen veloitamme 9,90 euron arvosta käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postista Postin antaman säilytysajan puitteissa. Jos et aio noutaa pakettia Postista, ilmoita siitä Fenix verkkokaupan asiakaspalveluun info@fenixvalaisimet.fi, otsikoi viestisi seuraavasti: "Noutamaton paketti + tilausnumero. Huomioithan, että sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen, kuin paketti lähtee palautumaan Fenix verkkokauppaan.

Tuotepalautuslomake

Täytä vain jos et täyttänyt sitä aiemmin
Täytä tiedot tuotteista, jotka haluat palauttaa.
Kuvaile tarkasti ja lyhyesti, miksi haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteesi.
Ymmärtääksemme asiasi paremmin, voit lähettää meille kuvia tuotteesta.
Suojattu reCaptcha-palvelun avulla