Valikko
Ostoskori
ILMAINEN TOIMITUS YLI 140 EUR TILAUKSET!

Tarvikesulkurengas HEROCLIP Small, Forest Green

Tarvikesulkurengas HEROCLIP Small, Forest Green
18,90€
Veroton: 15,24€
 • Varasto: POISTUNUT
 • Tuotenro: 911186

HEROCLIP Small tarvikesulkurengas

HEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat keskikokoiset varusteesi näppärästi minne vain. HEROCLIP yhdistää uudella tavalla sulkurenkaan ja koukun.  Tästä syystä HEROCLIP on lähestulkoon korvaamaton apuväline kaikkeen ulkoiluun, retkeilyyn, arkeen kuin työkäyttöön. Sankariclipillä voi klipata, roikottaa, kiinnittää ja ripustaa keskikokoiset varusteet. Heroclipit ovat laadukkaita ja ne ovat saaneet mm. REI co-op:ssa viiden tähden arvostelun!

"Sankariklipillä" saat kädet vapaaksi

HEROCLIP Small:lla ripustat keskikoiset varusteesi ja työkalusi helposti minne vain.  Oli tarve sitten esim. repun tai olkalaukun ripustamisesta pöydän kulmaan tai tuolin reunaan, kookkaan lyhdyn (Fenix CL30R) tai jopa työkalujen ripustamiseen tikkaisiin tai käsimatkatavaran ripustamiseen matkalaukkuun, ei hätää homma hoituu varmasti tällä "sankariclipillä"! HEROCLIP Small on kompakti keskikokoisten tavaroiden ripustamiseen tarkoitettu hybridisulkurengas.  Se kestää jopa 22 kg varusteen painon. Koukussa on pitävä, erikoiskumista valmistettu pää. Lentokonealunmiinista ja komposiitista valmistettu koukkuosa pyörii akselinsa ympäri 360 astetta ja se taittuu säilöttäessä sulkurenkaan päälle. Säilytysasennossa HEROCLIP toimii normaalina sulkurenkaana.

Kulkee kätevästi mukana harrastuksessa ja työssä

Kokonsa puolesta HEROCLIP Small kulkee kätevästi taskussa tai housun vyölenkissä. Tämä sankariklippi on saatavana heti kun tarvitse kädet vapaaksi, ripustitpa sitten pyöräreppusi puunoksalle tai maalipurkkisi tikkaan puolaan. HEROCLIP Small mitat ovat 4,5 cm leveä ja 5,7 cm korkea (suljettuna). Avattuna 10,7 cm ja painoa vaivaiset 20 grammaa.

 • Materiaali: Lentokonealumiini, kompostiitti, teräs
 • Lujatekoinen Heroclip Small kantaa jopa 22 kg painon.
 • Koukkuosassa pitävä erikoiskuminen pää
 • 360 astetta pyörivä koukku joka taittuu säilöttäessä sulkurenkaan päälle
 • Mitat suljettuna: 6 cm x 7,6 cm (LxK) 
 • Mitat avattuna: 6 cm x 14,2 cm (LxK)
 • Paino: 32 g
 • Väri: Forest Green, vihreä
 • Pakkaus sisältää: 1 x Heroclip Small tarvikesulkurengas
 • Ei sovellu kiipeilykäyttöön

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot (Heroclip)
Kantokyky22 kg
Mitat60 x 76 mm (suljettuna)
60 x 142 mm (avattuna)
Paino32 g
MateriaaliLentokonealumiini anodisoidulla pinnalla, komposiitti, teräs

Arvostelut

Arvostele tuote
LED-lyhty Fenix CL26R, 400 lm LED-lyhty Fenix CL26R, 400 lm
Akku sisältyy
Suorituskykyinen retkilyhty punavalolla
Monikäyttöinen ladattava retkilyhtyCL26R on kokonaan uudelleen suunniteltu ladattava led-lyhty aiemmasta huippusuositusta ja palkitusta CL25R lyhdystä..
69,95€ Veroton:56,41€
LED-lyhty Fenix CL30R, 650 lm LED-lyhty Fenix CL30R, 650 lm
Akku sisältyy
Valovoimainen max. 650 lm retkilyhty
Fenix CL30R on yksi markkinoiden suuritehoisimmista ja monipuolisimmista micro USB -ladattavista lyhdyistä. CL30R tuottaa erittäin kirkkaan jopa 650 l..
119,00€ Veroton:95,97€
LED-lyhty Fenix CL09, 200 lm LED-lyhty Fenix CL09, 200 lm
Akku sisältyy
Superminilyhty!
Fenix CL09 on markkinoiden tehokkain ja pienin superminilyhty. Tässä minilyhdyssä on kaikki todella suurta paitsi koko. Ultrapienen kokonsa ansiosta t..
45,00€ Veroton:36,29€
Ultraohut vesitiivis vyölaukku
Valmistaudu lenkilleFenix AFT-10 vyölaukku on super siisti ja ultra ohut vesitiivis vyölaukku suurella säilytys kapasiteetilla. Vyölaukun laajeneva sä..
14,50€ Veroton:11,69€
Monikäyttöinen tarvikesulkurengas
HEROCLIP Medium tarvikesulkurengasHEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat isommat esineet tai varusteet helposti minne vain. HEROCLIP yhdistää u..
22,50€ Veroton:18,15€
Monikäyttöinen tarvikesulkurengas
HEROCLIP Small tarvikesulkurengasHEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat keskikokoiset varusteesi näppärästi minne vain. HEROCLIP yhdistää uudel..
19,95€ Veroton:16,09€
Monikäyttöinen tarvikesulkurengas
HEROCLIP Mini tarvikesulkurengasHEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat varusteesi näppärästi minne vain. HEROCLIP yhdistää uudella tavalla sulk..
17,00€ Veroton:13,71€
Monikäyttöinen tarvikesulkurengas
HEROCLIP Mini tarvikesulkurengasHEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat varusteesi näppärästi minne vain. HEROCLIP yhdistää uudella tavalla sulk..
16,90€ Veroton:13,63€
NYT ON FENIXIN VUORO NÄYTTÄÄ VALOA!