Valikko
Ostoskori

RSS syöte

Fenix ystävämme

He käyttävät tuotteitamme kaikkein vaativimmissa olosuhteissa ja auttavat meitä kehittämään niistä entistäkin parempia. Jos he näkevät tuotteissamme jotakin parannettavaa, me viemme ne takaisin suunnittelupöydälle. Teemme kaikkemme, että myös sinä olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Fenix ystävämme ovat täydellinen tiimi intohimoisia kestävyysurheilijoita, polkujuoksijoita, maastopyöräilijöitä, retkeilijöitä, melojia, eräoppaita. Oman alansa ehdottomia huippuja.

30 syysk. Susanna Ylinen, Kestävyysurheilija
Fenix 0 1808
Susanna Ylinen on monipuolinen kestävyysurheilija, joka kilpailee aktiivisesti mm. polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.Susannelle liikkuminen on elämä..
30 syysk. Kalle Kauppinen, Maastopyöräilijä
Fenix 0 2073
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
30 syysk. Timo Anttalainen ja Zena, Eräopas ja koira
Fenix 0 1651
Napapiirin reunasta pohjoisempana. Hihnan toinen pää vaan sinkoilee paikasta paikkaan. Mukamas keksii jotain kiinnostavaa. Mustikat, hillat ja puoluka..
30 syysk. Sini Malminiemi, Vaeltaja ja meloja
Fenix 0 1041
Sini Malminiemi on luonnonystävä, joka hakee vaelluksiltaan autenttisuutta ja yksinkertaisuutta - elämää puhtaimmillaan. Rakkaimpia harrastuksia ovat ..
Näyttää 1 / 4 yhteensä 4 (1 sivuja)