Valikko
Ostoskori
Fenixin lähettiläsohjelma
Pidätkö Fenix tuotteistamme ja haluat kertoa niistä myös muillekin? Hae Fenix lähettilääksemme! Kuka sitten on Fenixin lähettiläs? Fenix lähettiläänä haluat jakaa kuvia, videoita, juttuja, rehellisiä arvosteluita Fenix tuotteista. Lähettilään velvollisuus on julkaista arvostelu (vähintään kerran vuodessa) käyttämästään Fenix tuotteesta ja toimia myös aktiivisesti sosiaalisessa kuten Facebook ja Instagram. Fenix lähettiläs ei saa edustaa kilpailevaa tuotemerkkiä.
Fenix lähettiläänä pääset hankkimaan tuotteitamme erikoishinnoin, saat perhe- ja kaverialennuksia ja sinulla mahdollisuus myös sponsorointiyhteistyöhön kanssamme rahallisesti tai tuotteilla.

RSS syöte

30 elok. Hemmo Päiveröinen, ase- ja turvallisuusalan ammattikouluttaja
Fenix 0 594
Hemmo Päiveröinen on ase- ja turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ..
30 elok. Team Kolonrassaajat
Fenix 0 409
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen, aitajuoksija, urheilija, maailmanmestari U20
Fenix 0 583
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Kalle Kauppinen, maastopyöräilijä
Fenix 0 3364
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
02 maalisk. Hanna Rosti, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
Fenix 0 2079
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
Näyttää 1 / 5 yhteensä 5 (1 sivuja)