Valikko
Ostoskori
Fenixin lähettiläsohjelma
Pidätkö Fenix tuotteistamme ja haluat kertoa niistä myös muillekin? Hae Fenix lähettilääksemme! Kuka sitten on Fenixin lähettiläs? Fenix lähettiläänä haluat jakaa kuvia, videoita, juttuja, rehellisiä arvosteluita Fenix tuotteista. Lähettilään velvollisuus on julkaista arvostelu (vähintään kerran vuodessa) käyttämästään Fenix tuotteesta ja toimia myös aktiivisesti sosiaalisessa kuten Facebook ja Instagram. Fenix lähettiläs ei saa edustaa kilpailevaa tuotemerkkiä.
Fenix lähettiläänä pääset hankkimaan tuotteitamme erikoishinnoin, saat perhe- ja kaverialennuksia ja sinulla mahdollisuus myös sponsorointiyhteistyöhön kanssamme rahallisesti tai tuotteilla.

RSS syöte

28 huhtik. Tomi ja Salla Ronkainen, ultrajuoksijat
Fenix 0 33
Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 läht..
30 elok. Hemmo Päiveröinen, turvallisuusalan ammattikouluttaja
Fenix 0 913
Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkom..
30 elok. Team Kolonrassaajat
Fenix 0 758
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen, aitajuoksija, urheilija, maailmanmestari U20
Fenix 0 869
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Kalle Kauppinen, maastopyöräilijä
Fenix 0 3719
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
02 maalisk. Hanna Rosti, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
Fenix 0 2255
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
Näyttää 1 / 6 yhteensä 6 (1 sivuja)