Valikko
Ostoskori
Fenixin lähettiläsohjelma
Pidätkö Fenix tuotteistamme ja haluat kertoa niistä myös muillekin? Hae Fenix lähettilääksemme! Kuka sitten on Fenixin lähettiläs? Fenix lähettiläänä haluat jakaa kuvia, videoita, juttuja, rehellisiä arvosteluita Fenix tuotteista. Lähettilään velvollisuus on julkaista arvostelu (vähintään kerran vuodessa) käyttämästään Fenix tuotteesta ja toimia myös aktiivisesti sosiaalisessa kuten Facebook ja Instagram. Fenix lähettiläs ei saa edustaa kilpailevaa tuotemerkkiä.
Fenix lähettiläänä pääset hankkimaan tuotteitamme erikoishinnoin, saat perhe- ja kaverialennuksia ja sinulla mahdollisuus myös sponsorointiyhteistyöhön kanssamme rahallisesti tai tuotteilla.

RSS syöte

30 heinäk. Juha Laitinen, kestävyysurheilija
Fenix 0 614
Juha Laitinen on hankkinut yli 20 vuoden kokemuksen eri kestävyysurheilun lajeista. Alun perin hän aloitti maratonilla. Tämän jälkeen Laitinen on osal..
27 kesäk. Suomen Ultrajuoksuliitto
Fenix 0 815
Suomen Ultrajuoksuliitto ja Fenix Nordics sopivat yhteistyöstä. Tämä on looginen askel edistää turvallista harjoittelua ja kilpailua myös vuorokauden..
28 huhtik. Tomi ja Salla Ronkainen, ultrajuoksijat
Fenix 0 611
Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 läht..
30 elok. Hemmo Päiveröinen, turvallisuusalan ammattikouluttaja
Fenix 0 1643
Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkom..
30 elok. Team Kolonrassaajat
Fenix 0 1539
Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat j..
06 elok. Heidi Salminen, aitajuoksija, urheilija, maailmanmestari U20
Fenix 0 1329
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
30 maalisk. Kalle Kauppinen, maastopyöräilijä
Fenix 0 4248
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
02 maalisk. Hanna Rosti, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
Fenix 0 2563
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
Näyttää 1 / 8 yhteensä 8 (1 sivuja)