Valikko
Ostoskori
Fenixin lähettiläsohjelma
Pidätkö Fenix tuotteistamme ja haluat kertoa niistä myös muillekin? Hae Fenix lähettilääksemme! Kuka sitten on Fenixin lähettiläs? Fenix lähettiläänä haluat jakaa kuvia, videoita, juttuja, rehellisiä arvosteluita Fenix tuotteista. Lähettilään velvollisuus on julkaista arvostelu (vähintään kerran vuodessa) käyttämästään Fenix tuotteesta ja toimia myös aktiivisesti sosiaalisessa kuten Facebook ja Instagram. Fenix lähettiläs ei saa edustaa kilpailevaa tuotemerkkiä.
Fenix lähettiläänä pääset hankkimaan tuotteitamme erikoishinnoin, saat perhe- ja kaverialennuksia ja sinulla mahdollisuus myös sponsorointiyhteistyöhön kanssamme rahallisesti tai tuotteilla.

RSS syöte

30 elok. Hemmo Päiveröinen, ase- ja turvallisuusalan ammattikouluttaja
Fenix 0 161
Hemmo Päiveröinen on ase- ja turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ..
06 elok. Heidi Salminen, aitajuoksija, urheilija, maailmanmestari U20
Fenix 0 213
Heidi Salminen on nuori urheilijalupaus joka kilpailee 400 metrin aitajuoksussa. Heidin kovin saavutus tähän mennessä on maailmanmestaruus nuorten all..
02 maalisk. Hanna Rosti, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
Fenix 0 1833
Hanna Rosti tutkii Kenian vuoristometsien yönisäkkäitä, puutamaaneja ja pikkugalagoja. Öisessä metsässä käytetään vain punaista valoa, sillä sitä eläi..
30 syysk. Kalle Kauppinen, maastopyöräilijä
Fenix 0 2979
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
Näyttää 1 / 4 yhteensä 4 (1 sivuja)