Menu
Your Cart

RSS Feed

30 Sep Susanna Ylinen, Kestävyysurheilija
Fenix 0 752
Susanna Ylinen on monipuolinen kestävyysurheilija, joka kilpailee aktiivisesti mm. polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.Susannelle liikkuminen on elämä..
30 Sep Kalle Kauppinen, Maastopyöräilijä
Fenix 0 1000
Moni urheilua seuraava muistaa Kalle Kauppisen ampumahiihtäjänä, mutta harvempi tietää hänen harrastavan maastopyöräilyä ihan kansallisen tason kärkip..
30 Sep Timo Anttalainen ja Zena, Eräopas ja koira
Fenix 0 786
Napapiirin reunasta pohjoisempana. Hihnan toinen pää vaan sinkoilee paikasta paikkaan. Mukamas keksii jotain kiinnostavaa. Mustikat, hillat ja puoluka..
30 Sep Sini Malminiemi, Vaeltaja ja meloja
Fenix 0 425
Sini Malminiemi on luonnonystävä, joka hakee vaelluksiltaan autenttisuutta ja yksinkertaisuutta - elämää puhtaimmillaan. Rakkaimpia harrastuksia ovat ..
11 Aug HM65R SUPERRAPTOR headlamp
Fenix 0 2930
Tuhansien suunnittelu- ja testituntien tuloksena syntyi eräs Fenixin kautta aikojen suorituskykyisimmistä otsalampuista HM65R SUPERRAPTOR! HM65R SUPER..
29 Jul LR40R Ultra-Compact Searching Flashlight
Fenix 0 1202
Fenix LR40R on erittäin tehokas ladattava haku- ja etsintävalaisin joka sopii laajojen ja kauempana olevien kohteiden samanaikaiseen tehokkaaseen vala..
29 Jul Fenix Nordics LAB Test System
Fenix 0 1228
Meillä on käytettävissä oma Fenix Nordics LAB valolaboratorio. Fenix LAB valolaboratoriossamme pystymme mittaamaan erittäin tarkasti käsivalaisinten, ..
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)