Valikko
Ostoskori

Meidän hommamme on auttaa sinua ymmärtämään kaikkein oleellisin kannettavista valaisimista. Älä jää pimeyteen pulaan - me tarjoamme vinkkejä ja oppaita, jotka tekevät sinusta valomestarin!
01 kesäk. Punainen valo: Tutkija pelastaa harvinaisia eläimiä
Fenix 0 86
Punainen valo on yksi perusväreistämme, ja sen aallonpituus on noin 630–740 nm (nanometriä). Punaisella valolla on kaikista näkyvän valon väreistä suu..
11 toukok. Opas parhaan retkilyhdyn valintaan?
Fenix 0 133
Miten valita paras retkilyhtyHyvä retkilyhty on olennainen osa retkeilijän ja luonnossa viihtyvän perusvarustusta. Se helpottaa liikkumista ja puuhail..
26 huhtik. Vinkit lamppujen kevät säilytykseen
Fenix 0 209
Vinkit lampun kevätsäilytykseen Kevään saapuminen tarkoittaa monille uusien asioiden odottamista ja uuden alkua. Yksi asia, joka usein jää tekemättä k..
25 huhtik. Vinkit LED-työvalon valintaan
Fenix 0 172
Kuinka valita paras LED työvalo?Parhaan työvalon valinnassa tärkeintä on löytää valaisin, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa tarvittavan valotehon ja k..
25 huhtik. Miten valita paras otsalamppu?
Fenix 0 128
Kuinka valita paras otsalamppu?Kokosimme yhteen tärkeimpiä otsalamppuja toisistaan erottavia ominaisuuksia joita ovat valoteho, valokuvio, valon kanta..
24 huhtik. Paras taktinen taskulamppu?
Fenix 0 122
Kokosimme viranomaiskäyttäjiemme ja taktisia lamppuja suosivien faniemme suosituksia parhaan taktisen lampun ominaisuuksista yhteen. Tärkeimpinä omina..
29 heinäk. FENIX LAB-valonmittauslaboratorio
Fenix 0 3369
Meillä on oma Fenix Nordics LAB -valolaboratorio. Fenix LAB -valolaboratoriossamme pystymme mittaamaan erittäin tarkasti käsivalaisinten, otsavalaisin..
29 heinäk. Jokainen Fenix käy läpi yli 30 vaativaa testiä
Fenix 0 424
Jokainen Fenix käy läpi yli 30 vaativaa testausmenetelmääFenixin tuotteet testataan kansainvälisten ANSI-standardien mukaisesti. Kaikki tuotteet käyvä..
29 heinäk. ANSI/NEMA FL1 -standardi
Fenix 0 358
Jokainen Fenix on testattu ANSI NEMA/FL1 standardin mukaisestiAmerican National Standards Institute (ANSI) ja National Electrical Manufacturers Associ..
Näyttää 1 / 9 yhteensä 9 (1 sivuja)