Testivoittajasta vieläkin parempi

Kymmenien suomalaisten Fenix faniemme, Fenixin tehtaan insinöörien ja tuoteasiantuntijoidemme uurastus kehittää suosituksia ja testivoiton (ERÄ 9/20 Testivoittaja: Superraptor 1) napanneesta otsalampustamme vieläkin parempi versio palkittiin. Uusi SUPERRAPTOR 2 nostaa kompaktien otsalamppujen suorituskyvyn uudelle tasolle, tasolle joka asettaa samalla merkkipaalun muille kompakteille otsalampuille.  Fenix HM65R SUPERRAPTORn 2:ssa on maailmanluokan valojärjestelmä ja luokkansa paras käyttöaika huipputehoilla. Teimme siis parhaasta vieläkin paremman.

Parhaat ja uusimmat komponentit takaavat täydellisen lopputuloksen

HM65R SUPERRAPTOR 2 käytetään alan uusimpia komponentteja kuten LED:ssä maailmalla suosioon noussutta SST40 LED -komponenttia.  Lisäksi paransimme valon värintoistokykyä joka tarjoaa nyt suurempaa kirkkautta ja enemmän toistettavia värejä. Parempi värien toistettavuus lisää lampun käyttömukavuutta sekä parantaa kohteiden tunnistamista pimeässä. Suunnittelun toisena tavoitteena oli  lisätä entisestään lampun käyttömukavuutta suorituskyvystä tinkimättä.

Kevyt ja tasapainoinen kokonaisuus

Lampun metallirunko on valmistettu maailman keveimmästä metallista Magnesiumista (Mg). Tiesitkö että Mg on peräti 30 % kevyempää kuin tavanomaisesti lampuissa käytettävä alumiini. SUPERRAPTOR 2:sen valaisin osa painaa hämmästyttävän vähän vain 69,5 grammaa! Materiaalin valinta varmistaa samalla että SUPERRAPTOR 2 on luokkansa kevein ja tasapainoisin lamppu. Kun haluat luokkansa keveimmän tehosta tinkimättä täyttää SUPERRAPTOR 2 vaatimuksesi.

Valmistettu maailman keveimmästä metallista magnesiumista Mg

Enemmän tehoa ja tehollista käyttöaikaa

Uudessa Fenix SUPERRAPTOR 2:sen yhteisvaloteho on huikeat 1500 lumenia. Kohdevalotilassa maksimiteho tila on 1300 lm ja vastaavasti lähivalossa maksimiteho on peräti 500 lm. HM65R SUPERRAPTOR 2 toimii kaikilla tehotiloilla säilyttäen jatkuvan tasaisen kirkkauden sillä siinä käytetään tasakirkkausteknologiaa. Testeissä mm. ERÄ-lehti 9/2020 tämän mallin edeltävä 1 versio olikin yksi testin pisimpään valaisseista otsalampuista.

Päivitetty kaksoisvalojärjestelmä - suurempi valaisukyky

SUPERRAPTOR 2:ssa  parannettiin palkittua kaksoisvalojärjestelmää ja sen optisia ominaisuuksia. SUPERAPTOR 2 kahden polttimon valojärjestelmällä voidaan tuottaa virheettömät valokuviot niin lähialueelle kuin kauempia kohteita valaistessa. Lähivalo alueen polttimo valaisee TIR-optiikalla kaikki lähelle olevat kohteet tasaisesti, laajasti ja pehmeästi kuitenkin siten että myös valon kantavuus riittävä. Lähivalo sopii mm. asennustehtäviin, leirivaloksi mutta myös etenemiseen kävellen tai jopa juosten. SUPERRAPTOR 2:sen kohdevalo on suunniteltu valaisemaan kauempana olevat kohteet tehokkaasti. Vaikka puhumme kohdevalosta on hyvä muistaa että SUPERAPTOR 2:sen kohdevalo alkaa hyvin läheltä käyttäjää valaisten tasaisesti koko katselu etäisyyden. Tästä syystä kohdevalolla onkin lukuisia käyttökohteita aina juoksusta, pyöräilyyn, suunnistukseen, työkäyttöön tai jopa etsintä- ja hakutehtäviin asti.

UUSI otsapannan SPORT-FIT rullapantamekanismi on toiveiden täyttymys

Suunnittelimme SUPERRATOR 2 otsalamppuun täysin uudenlaisen patentoidun SPORT-FIT otsapannan. Pannan uusi rullapanta mekanismi tekee otsapannan säätämisestä nyt entistäkin nopeampaa. Pyöräytys ja kiristät otsapannan tarkasti oikeaan kireyteen. Uusi panta on aiempaa pantaa leveämpi ja sen uusi 36 mm leveys lisää tukevuutta ja mahdollistaa otsalampun käytön nyt myös vain otsapannalla. Lampun mukana toimitetaan myös päälakipanta niille jotka haluavat lisätukevuutta. SUPERRAPTOR 2 molemmat otsapannat ovat pikairroitettavia joten lampun muuttaminen kypärälampuksi käy käden käänteessä. SUPERRAPTOR 2 on yhteensopiva ALG03 V2-kypäräkiinnikkeemme kanssa kuten aiemmat mallimme.

Fenix HM65R SUPERRAPTOR 2 on saatavilla vain Suomessa!