Suomen Ultrajuoksuliitto ja Fenix Nordics sopivat yhteistyöstä. Tämä on looginen askel edistää turvallista harjoittelua ja kilpailua myös vuorokauden pimeimpinä aikoina 365 päivää vuodessa.

Yhteistyösopimuksen puitteissa Fenix Nordics toimittaa ultrajuoksumaajoukkueelle testivoittaja HM65R SUPERRAPTOR 2 otsalamput. Fenixin otsalamppujen korkea laatu, toimivuus juoksussa ja otsalampun keveys olivat tärkeitä valintakriteereitä tuotevalinnassa.

Suomen Ultrajuoksuliitto on hiljattain perustettu ultrajuoksun etua ajava liitto. Liittoon kuuluu tässä vaiheessa kymmenkunta seuraa, joissa on kaikkiaan noin 1000 juoksijaa. Ultrajuoksuliitolla on tiiviit yhteydet Suomen Urheiluliittoon ja Kansainväliseen ultrajuoksuliittoon (International Association of Ultrarunners, IAU). Ultrajuoksu, kaikessa kirjossaan rata-, maantie- ja polkujuoksuista lähtien, on kasvattanut suosiotaan viime vuosina ja monet tapahtumat ovatkin loppuunmyytyjä.
Fenix tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealuokkaisena LED-valaisinbrändinä. Juoksuun suunniteltujen otsalamppujen lisäksi Fenix tarjoaa laajan valikoima käsivalaisimia, pyöränvaloja, retkilyhtyjä ja tarvikkeita. Fenixin valaisimia käytetään laajasti juoksussa, hiihdossa, ulkoilussa, retkeilyssä, teollisuudessa, viranomaiskäytössä ja jokapäiväisessä käytössä. Asiakkaamme arvostavat tuotteidemme erinomaista suorituskykyä ja korkeaa laatua.

#ultrajuoksuliitto #ultrajouksuliitto-instagram #fenixvalaisimet-facebook #fenixvalaisimet-instagram