Team Kolonrassaajat on aktiivisesti kaikenlaista metsästystä, kalastusta ja muutoinkin luonnossa liikkumista harrastava porukka. Team Kolonrassaajat juontaa alkuperäiseen kokoonpanon erikoistumisesta yksinomaan luolapyyntiin. Toiminta on vuosien varrella monipuolistunut ja laajentunut kattamaan metsästystä, kalastusta ja luonnossaliikkumista laidasta laitaan. Tämän lisäksi koko porukka on myös aktiivisesti mukana nuorisotyössä ja osa porukasta tarvittaessa toimii suurriista virta-avussa (SRVA). Kimmo Hakalan lisäksi porukkaan kuuluvat Elias Rinnetmäki, Tarmo Suomela, Toni Liimatainen ja Arto Hussa.

Luotettava kumppani Fenix

Fenix on meille harrastuksessamme sekä jokapäiväisessä käytössä tärkeä kumppani. Harrastuksemme on vaativa, joissain pimeään aikaan tapahtuvissa tilanteissa jopa vaarallista, jolloin käytössä olevat valaisimet on oltava huippuluokkaa ja niihin täytyy kyetä luottamaan 100 %.

Fenix on osoittanut olevan ehdottomasti meille paras vaihtoehto. Huippulaatu, valoteho, akunkesto sekä valikoima, josta varmasti löytyy sopiva valaisin meille joka tilanteeseen. Lisänä laaja valikoima erilaisia tarvikkeita hyvin toimivaa huoltoa unohtamatta.

Fenix on osoittanut luotettavuutensa kaikissa tilanteissa ilman epäröintiä.

Seuraa Kolonrassaajia sosiaalisessa mediassa!