Olemme juokseva aviopari Tomi ja Salla Ronkainen eli Team Ronkainen. Lajimme on ultrajuoksu ja olemme toimineet kisoissa tiiminä jo vuodesta 2017 lähtien eli yleensä Tomi juoksee ja Salla huoltaa, mutta homma toimii myös toisin päin. Huoltajan merkitys näin pitkillä matkoilla on todella merkittävä.

Viime vuosi oli tulosten valossa paras tähän mennessä – Tomi pisti 24 tunnin sekä 100 mailin Suomen ennätykset uusiin lukemiin: 24 h 260,160 km ja 100 mailia taittui aikaan 13.49. Tomi palkittiin myös Vuoden suomalainen ultrajuoksija -tittelillä.

Kuopuksemme täyttää pian 1 v ja tänä vuonna Sallakin pääsee kisoissa tositoimiin kun edessä toukokuussa on Karhunkierroksen 166 km. Sallan lähiaikojen tavoite on myös parantaa omaa 100 km maantiejuoksun ennätystä (10 h 7 min). Salla on myös palkittu vuoden liikkuja -tittelillä. Tomi puolestaan valmistautuu syyskuussa Kreikassa juostavaan legendaariseen Spartathloniin eli 246 km Ateenasta Spartaan.

Olemme iloisia yhteistyöstämme Tomin ja Sallan kanssa. Tomin ja Sallan periksiantamattomuus tulla lajinsa parhaaksi on yhdensuutainen myös Fenixin tavoitteen kanssa - tulla lajinsa parhaaksi. Ei ole siis mikään yllätys, että Tomi ja Salla valitsivat lajinsa parhaaksi valitun HM65R SUPERRAPTOR 2 valaisemaan kirkkaasti läpi yön kestäviä ultramatkoja. Yhteistyömme näkyy kauden aikana mm. mielenkiintoisina ja hyödyllisinä postauksia ja keloina team_ronkainen ja fenixvalaisimet.fi Instassa ja fb:ssä. Kannattaa siis laittaa kanavat heti seurantaa!

#team_ronkainen  #fenixvalaisimet-facebook #fenixvalaisimet-instagram