Valikko
Ostoskori
HM75R SUPERRAPTOR 3 nyt saatavilla - rajoitettu saatavuus!
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta

KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta
54,95€
Veroton: 44,31€
 • Varasto: Heti saatavilla
 • Tuotenro: CM05CK

Yksi pyöräteline ylitse muiden

Huippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästävästi ohjaustankoon. Sopii Garmin/Bryton ja Wahoo pyörätietokoneeseen. Kevyestä ja kestävästä CNC-työstetystä alumiinista valmistettu kiinnitysvarsi säätyy pystysuuntaisesti 15° ja telineen neljännesaosakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa lisälaitteiden salamannopean kiinnittämisen esim. pyörätietokone, pyörälamppu/GoPro-kamera tilaa säästävästi.

Huippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästävästi ohjaustankoon. Sopii Garmin/Bryton ja Wahoo pyörätietokoneeseen.

Polkupyöräteline polkupyörätietokoneen kiinnittämiseen polkupyörän ohjaustankoon, jotta voit helposti seurata tietoja pyöräilyn aikana. Sopii Garmin/Bryton pyörätietokoneeseen ja on helppo kiinnittää.

15 ° pystysuuntainen säätö

Alumiinivarsi tarjoaa yhteensä 15° (10° ylös ja 5° alas) pystysuuntaisen säädön jolla pyörätietokone saadaan säädettyä haluttuun katselukulmaan.

Vahva ja kestävä rakenne

Tämä kiinnike on eräs markkinoiden vahvimmista ja luotettavimmista etutelineistä sillä se on valmistettu vahvasta CNC-työstetystä alumiinista. Voit siis luottaa, että tämä kiinnike pitää kallisarvoisen pyörätietokoneesi ja lisälaitteesi tukevasti kiinnitettyä.

Garmin/Bryton, Wahoo ja GoPro-yhteensopiva

Tämä kiinnike on yhteensopiva lähes kaikkien Garmin/Bryton ja Wahoo-pyörätietokoneiden kanssa, mukaan lukien Garmin Edge 1040 ja Wahoo Elemnt Roam, Bolt ja Bolt V2 (telinee mukana toimitetaan Garmin ja Wahoo yhteensopivat pikalukitusadapterit). Lisäksi GoPro-pikakiinnitysadapterin avulla saat liitettyä kaikki GoPro yhteensopivat lisälaitteet kuten pyörävalon esm. BC21R, BC26R (vaatii Fenix ALD-10 GoPro -sovittimen), GoPro-kameran kiinnitettyä yhteen ja samaan telineeseen tilaa säästävästi.

Sisältää kaiken tarvittavan

Sisältää kaiken, mitä tarvitset suurimpiin seikkailuihisi, mukaan lukien kiinnikkeen alle asennettava neljänneskierroksinen GoPro-pikalukitussovitin ja sovitinlevyt Garmin ja Wahoo pyörätietokoneisiin.

Tuotetiedot

 • CM05CK etukannatin.
 • Kiinnitetään M5-ruuveilla (sisältyy) ohjauskannattimeen.
 • Huom! etulevyn pultin enimmäisleveys 35 mm.
 • 15° pystysuuntainen säätö (10° ylös, ja 5° alas).
 • Sovitinlevyt (Garmin ja Wahoo).
 • GoPro-pikalukitussovitin.
 • Kiinnikkeen materiaali: CNC-työstetty alumiini.
 • Paino: 69 g (sisältäen GoPro-pikakiinnityssovitin).
 • Väri: musta.
 • Pakkaus sisältää: etukannatin, M5 kiinnitysruuvit x 2 kpl, ruuvin värikappale x 2 kpl, ruuvin aluslevy x 2 kpl, kuusiokoloavain, sovitinlevyt Garmin (kiinnitetty) ja Wahoo, TG03 GoPro pikakiinnityssovitin, asennusohje.

Arvostelut

Arvostele tuote
Kiinnitä kaikki Fenixin pyörävalaisimet GoPro yhteensopiviin kiinnikkeisiin helposti.
Fenix ALD-10 GoPro-pyöräkiinnikeKauan odotettu Fenixin GoPro-yhteensopiva kiinnike on saapunut! Tällä GoPro yhteensopivalla kiinnittimellä kiinnität k..
13,80€ Veroton:11,13€
Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm
Akku sisältyy
Häikäisevä ja pitkän käyttöajan tarjoava kompakti pyöränvalo
Tehokas pyöränvalo päivä- ja pimeäpyöräilyynFenix BC26R on tehokas max. 1600 lumenin ja pitkän yhtämittaisen käyttöajan max. 65 tuntia tarjoava ladatt..
89,95€ Veroton:72,54€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm
Akku sisältyy
Laajasti valaiseva 1200 lumenin pyöränvalo maantielle, kaupunkiin, maastoon.
PRO-luokan pyöränvaloTäysin uudistettu Fenix BC21R V3.0 nostaa kompaktien pyörälamppujen vaatimukset uudelle tasolle. Suunnittelimme pyöränvalon joka ..
76,00€ Veroton:61,29€
Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti
TARJOUS! Akku sisältyy
Kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ympäri vuorokauden!
Tehokas BC26R ja BC05R V2.0 päivä- ja pimeäpyöräilyynTässä paketissa on kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ilman kompromissia. Paketti sisä..
114,50€ 89,00€ Veroton:71,77€
Pyöränvalo Fenix BC15R, 400 lm Pyöränvalo Fenix BC15R, 400 lm
UUTUUS!
Edullinen Fenix pyöränvalo täynnä ominaisuuksia
Edullinen Fenix pyöränvalo täynnä ominaisuuksia Edullinen Fenix BC15R ladattava pyöränvalo on täynnä huippuominaisuuksia. Lampun maksimissaan 400 lum..
39,90€ Veroton:32,18€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi! Upea hiilikuitukuviointi.
Paras polkupyörän etuteline - ilman kompromissejäKoskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ol..
39,50€ Veroton:31,85€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi!
Paras polkupyörän etuteline KOM CyclingiltaAlan arvostetuimman amerikkalaisen pyörätarvikevalmistajan KOM Cyclingin tuotteet tunnetaan harrastajien ke..
34,90€ Veroton:28,15€
Vahva ja kestävä puhelinsovitin kaikkiin Garmin kiinnikkeisiin!
Älypuhelimesi - kaikkiin GarmineihinKäytämme samaa neljänneskierrosjärjestelmää kuin Garmin Edge -sarjassa, amerikkalaisen KOM Cycling Garmin Universa..
17,50€ Veroton:14,11€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Ammattilaatuinen rengasrauta- ja venttiilityökalu
Ammattilaatuinen rengasrauta ja venttiilityökaluVain venttiilityökalun hinnalla saat amerikkalaisen KOM Cyclinging ammattilaatuisen venttiilityökalun ..
15,95€ Veroton:12,86€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Ei kompromisseja! Paras työkalusi reikiä vastaan.
Ei komromissia - Paras työkalusi rengasrikkoon!Amerikkalaisen KOM Cyclingin valmistama Tubeless renkaan korjaussarja on eräs markkinoiden parhaimmista..
24,00€ Veroton:19,35€
Fenix - Laatua johon luotetaan