Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta

KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta
54,95€
Veroton: 44,31€
 • Varasto: Heti saatavilla
 • Tuotenro: CM05CK

Yksi pyöräteline ylitse muiden

Huippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästävästi ohjaustankoon. Sopii Garmin/Bryton ja Wahoo pyörätietokoneeseen. Kevyestä ja kestävästä CNC-työstetystä alumiinista valmistettu kiinnitysvarsi säätyy pystysuuntaisesti 15° ja telineen neljännesaosakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa lisälaitteiden salamannopean kiinnittämisen esim. pyörätietokone, pyörälamppu/GoPro-kamera tilaa säästävästi.

Huippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästävästi ohjaustankoon. Sopii Garmin/Bryton ja Wahoo pyörätietokoneeseen.

Polkupyöräteline polkupyörätietokoneen kiinnittämiseen polkupyörän ohjaustankoon, jotta voit helposti seurata tietoja pyöräilyn aikana. Sopii Garmin/Bryton pyörätietokoneeseen ja on helppo kiinnittää.

15 ° pystysuuntainen säätö

Alumiinivarsi tarjoaa yhteensä 15° (10° ylös ja 5° alas) pystysuuntaisen säädön jolla pyörätietokone saadaan säädettyä haluttuun katselukulmaan.

Vahva ja kestävä rakenne

Tämä kiinnike on eräs markkinoiden vahvimmista ja luotettavimmista etutelineistä sillä se on valmistettu vahvasta CNC-työstetystä alumiinista. Voit siis luottaa, että tämä kiinnike pitää kallisarvoisen pyörätietokoneesi ja lisälaitteesi tukevasti kiinnitettyä.

Garmin/Bryton, Wahoo ja GoPro-yhteensopiva

Tämä kiinnike on yhteensopiva lähes kaikkien Garmin/Bryton ja Wahoo-pyörätietokoneiden kanssa, mukaan lukien Garmin Edge 1040 ja Wahoo Elemnt Roam, Bolt ja Bolt V2 (telinee mukana toimitetaan Garmin ja Wahoo yhteensopivat pikalukitusadapterit). Lisäksi GoPro-pikakiinnitysadapterin avulla saat liitettyä kaikki GoPro yhteensopivat lisälaitteet kuten pyörävalon esm. BC21R, BC26R (vaatii Fenix ALD-10 GoPro -sovittimen), GoPro-kameran kiinnitettyä yhteen ja samaan telineeseen tilaa säästävästi.

Sisältää kaiken tarvittavan

Sisältää kaiken, mitä tarvitset suurimpiin seikkailuihisi, mukaan lukien kiinnikkeen alle asennettava neljänneskierroksinen GoPro-pikalukitussovitin ja sovitinlevyt Garmin ja Wahoo pyörätietokoneisiin.

Tuotetiedot

 • CM05CK etukannatin.
 • Kiinnitetään M5-ruuveilla (sisältyy) ohjauskannattimeen.
 • Huom! etulevyn pultin enimmäisleveys 35 mm.
 • 15° pystysuuntainen säätö (10° ylös, ja 5° alas).
 • Sovitinlevyt (Garmin ja Wahoo).
 • GoPro-pikalukitussovitin.
 • Kiinnikkeen materiaali: CNC-työstetty alumiini.
 • Paino: 69 g (sisältäen GoPro-pikakiinnityssovitin).
 • Väri: musta.
 • Pakkaus sisältää: etukannatin, M5 kiinnitysruuvit x 2 kpl, ruuvin värikappale x 2 kpl, ruuvin aluslevy x 2 kpl, kuusiokoloavain, sovitinlevyt Garmin (kiinnitetty) ja Wahoo, TG03 GoPro pikakiinnityssovitin, asennusohje.

Arvostelut

Arvostele tuote
Kiinnitä kaikki Fenixin pyörävalaisimet GoPro yhteensopiviin kiinnikkeisiin helposti.
Fenix ALD-10 GoPro-pyöräkiinnikeKauan odotettu Fenixin GoPro-yhteensopiva kiinnike on saapunut! Tällä GoPro yhteensopivalla kiinnittimellä kiinnität k..
13,80€ Veroton:11,13€
Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm
Akku sisältyy
Häikäisevä ja pitkän käyttöajan tarjoava kompakti pyöränvalo
Tehokas pyöränvalo päivä- ja pimeäpyöräilyynFenix BC26R on tehokas max. 1600 lumenin ja pitkän yhtämittaisen käyttöajan max. 65 tuntia tarjoava ladatt..
89,95€ Veroton:72,54€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm
Akku sisältyy
Laajasti valaiseva 1200 lumenin pyöränvalo maantielle, kaupunkiin, maastoon.
PRO-luokan pyöränvaloTäysin uudistettu Fenix BC21R V3.0 nostaa kompaktien pyörälamppujen vaatimukset uudelle tasolle. Suunnittelimme pyöränvalon joka ..
76,00€ Veroton:61,29€
Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti
TARJOUS! Akku sisältyy
Kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ympäri vuorokauden!
Tehokas BC26R ja BC05R V2.0 päivä- ja pimeäpyöräilyynTässä paketissa on kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ilman kompromissia. Paketti sisä..
114,50€ 89,00€ Veroton:71,77€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi! Upea hiilikuitukuviointi.
Paras polkupyörän etuteline - ilman kompromissejäKoskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ol..
39,50€ Veroton:31,85€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi!
Paras polkupyörän etuteline KOM CyclingiltaAlan arvostetuimman amerikkalaisen pyörätarvikevalmistajan KOM Cyclingin tuotteet tunnetaan harrastajien ke..
34,90€ Veroton:28,15€
Vahva ja kestävä puhelinsovitin kaikkiin Garmin kiinnikkeisiin!
Älypuhelimesi - kaikkiin GarmineihinKäytämme samaa neljänneskierrosjärjestelmää kuin Garmin Edge -sarjassa, amerikkalaisen KOM Cycling Garmin Universa..
17,50€ Veroton:14,11€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Ammattilaatuinen rengasrauta- ja venttiilityökalu
Ammattilaatuinen rengasrauta ja venttiilityökaluVain venttiilityökalun hinnalla saat amerikkalaisen KOM Cyclinging ammattilaatuisen venttiilityökalun ..
15,95€ Veroton:12,86€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Ei kompromisseja! Paras työkalusi reikiä vastaan.
Ei komromissia - Paras työkalusi rengasrikkoon!Amerikkalaisen KOM Cyclingin valmistama Tubeless renkaan korjaussarja on eräs markkinoiden parhaimmista..
24,00€ Veroton:19,35€
Fenix - Laatua johon luotetaan