Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

KOM Garmin Universal puhelinsovitin

KOM Garmin Universal puhelinsovitin
17,50€
Veroton: 14,11€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: TP01G

Älypuhelimesi - kaikkiin Garmineihin

Käytämme samaa neljänneskierrosjärjestelmää kuin Garmin Edge -sarjassa, amerikkalaisen KOM Cycling Garmin Universal puhelinsovittimen avulla voit kiinnittää älypuhelimesi mihin tahansa Garmin Edge -telineeseen ja muunnat Garmin-telineesi näppäräksi matkapuhelintelineeksi. Yksinkertainen ja edullinen tapa kiinnittää älypuhelimesi pyöräsi ohjaustankoon. Nyt kaikki suosikkipyöräilysovelluksesi ovat helposti nähtävissä ohjaustangossasi.

Ei kompromisseja – vahva, turvallinen

Tuotteen suunnittelussa emme noudatimme "ei kompromisseja" -lähestymistapaa jolla varmistimme sovittimemme maksimaalisen lujuuden. Testauksestamme huomasimme, että 3M:n patentoitu VHB-liima oli ylivoimaisesti markkinoiden paras vaihtoehto Garmin-matkapuhelintelineemme. Riippumattomien laboratorioiden testaus vahvisti tämän, kun ne osoittivat, että tarran poistaminen sovittimesta vaatii peräti 27,5 kg:n vetovoiman.

Se miten harjoittelemme - Kehitymme nopeasti

Älypuhelimemme ovat muokanneet jokapäiväistä elämäämme, miksi et antaisi niiden myös auttaa mullistamaan pyöräilykokemustasi? Hyödyntämällä pyöräilyspesifisiä harjoittelusovelluksia ulko- ja sisäharjoitteluun, kuten Strava, Zwift ja TrainerRoad, voit hyödyntää sovelluksen antamaa tietoa jolla viet harjoittelusi ja kilpailusuorituksesi uudelle tasolle.

Pysy tyylikkäänä - sulavalinjainen profiili

KOM Cycling Garmin-puhelinsovittimemme tarjoaa vahvan rakenteen, mutta painaa vain 7 grammaa ja lisää älypuhelimeen vain 6 mm korkeutta.

Arvostelut

Arvostele tuote
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi! Upea hiilikuitukuviointi.
Paras polkupyörän etuteline - ilman kompromissejäKoskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ol..
39,50€ Veroton:31,85€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi!
Paras polkupyörän etuteline KOM CyclingiltaAlan arvostetuimman amerikkalaisen pyörätarvikevalmistajan KOM Cyclingin tuotteet tunnetaan harrastajien ke..
34,90€ Veroton:28,15€
KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta KOM etuteline ohjainkannattimeen GoPro-sovittimella, musta
UUTUUS!
Yksi polkupyörän etuteline ylitse muiden!
Yksi pyöräteline ylitse muidenHuippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästäväs..
54,95€ Veroton:44,31€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
KOM rengasraudat venttiilityökalulla KOM rengasraudat venttiilityökalulla
UUTUUS!
Ammattilaatuinen rengasrauta- ja venttiilityökalu
Ammattilaatuinen rengasrauta ja venttiilityökaluVain venttiilityökalun hinnalla saat amerikkalaisen KOM Cyclinging ammattilaatuisen venttiilityökalun ..
15,95€ Veroton:12,86€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Ei kompromisseja! Paras työkalusi reikiä vastaan.
Ei komromissia - Paras työkalusi rengasrikkoon!Amerikkalaisen KOM Cyclingin valmistama Tubeless renkaan korjaussarja on eräs markkinoiden parhaimmista..
24,00€ Veroton:19,35€
Fenix - Laatua johon luotetaan