Juha Laitinen on hankkinut yli 20 vuoden kokemuksen eri kestävyysurheilun lajeista. Alun perin hän aloitti maratonilla. Tämän jälkeen Laitinen on osallistunut vuosien ajan triathlonkilpailuihin, suorittaen lähes 20 täysmatkan kilpailua ja lukuisia puolimatkoja. Hänen parhaisiin saavutuksiinsa lukeutuu kaksi Suomen mestaruutta Ironman-kilpailuista. Hän on myös ansainnut mitaleita muilta matkoilta, kuten duathlonista, maastotriathlonista ja talvitriathlonista.

Tänä vuonna hän on saavuttanut maratonilla erinomaisia aikoja, kuten 2.37. Laitinen on juossut polkuja useiden vuosien ajan ja menestynyt niissä hyvin. Historiaa Laitinen teki Himos Trail-polkujuoksutapahtumassa yltämällä peräti viidenteen peräkkäiseen voittoon 1730 metirä nousua käsittävällä 52 kilometrin Double Extreme-sarjan reitillä ajalla 4.28.

Treenini ovat edelleen monipuolisia, mukaan lukien hiihto ja maastopyöräily. Tulevaisuuden tavoitteeni liittyvät henkilökohtaiseen kilpailemiseen fiiliksen mukaan. Aion pyrkiä edelleen hyviin tuloksiin täysmatkan triathlonissa ja mahdollisesti myös maratonilla. Polkujuoksu täydentää myös tavoitteitani saumattomasti.

Juhan pitkäjänteinen ja sinnikäs asenne harjoitteluun ja tavoitteiden saavuttamiseen toimii inspiraationa myös meille Fenixllä. Tämä inspiraatio motivoi meitä kehittämään otsavalaisimia, jotka vastaavat ammattilaisten kuten Laitinen tarpeisiin ja arvostukseen. Laitisen harjoittelua valaisee testivoittaja otsalamppumme Fenix HM65R SUPERRAPTOR 2, tarjoten parhaan valaistuksen ja käyttöajan pitkäkestoisiin harjoituksiin läpi vuoden.

#fenix-lahettilasohjelma #superraptor2 #fenixvalaisimet-facebook #fenixvalaisimet-instagram