Valikko
Ostoskori

Hae tuotetestaajaksi!

Asiakaspalaute on Fenixin uusien innovaatioiden kulmakivi. Toisin sanoen kehitämme jatkuvasti tuotteitamme niin, että ne vastaavat aina käyttäjien tarpeita.

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea Fenixin tuotetestaajaksi ja vaikuttaa uusien tuotteidemme ominaisuuksiin helposti ja hauskasti!

Näin testaus toimii

1. Hae tuotetestaajaksi

Täytä alla oleva lomake ja me ilmoitamme sinulle sähköpostilla, onko sinut valittu osallistujaksi testiin.

2. Saat tuotteen ilmaiseksi tai alennettuun hintaan

Lähetämme testattavan tuotteen sinulle ilmaiseksi tai voit ostaa sen alennettuun hintaan Fenixin verkkokaupasta testityypin mukaan.

3. Käytä tuotetta ja anna palautetta

Testaa tuotetta 30 päivän ajan ja kirjoita rehellinen ja merkityksellinen mielipiteesi yhdellä tai useammalla sosiaalisen median alustalla (esim. Facebook, Instagram). Voit jakaa myös kuvia ja videoita tuotteen testaamisesta.

4. Kirjoita arvostelu

Kerro meille mille sivustolle olet kirjoittanut arvostelun tai lähetä arvostelusi meille, jotta voimme julkaista sen valitussa sosiaalisen median kanavassa esim. Facebook, Instagram.

5. Saat pitää tuotteen

Heti kun olet kirjoittanut ja lähettänyt meille arvostelusi, saat pitää tuotteen korvauksena testaukseen käyttämästäsi ajasta.

Nykyiset testit

Fenix HM71R otsalamppu

Tämä uutuus otsalamppumme loistaa huikealla 2700 lumenin valoteholla. Olemme suunnitelleet HM71R:n vaativalle ammattikäyttäjälle joka tarvitsee pitkään tehokkaasti valaisevaa monitoimilamppua.

  • Valoteho 2700 lumenia.
  • Lähi- ja kohdevalot.
  • Muuttuu käsilampuksi yhdessä sekunnissa.
  • 50 päivän käyttöaika yhdellä latauksella.
HM71R otsalamppu
HM71R otsalamppu

Täytä hakemuslomake ja hae!

Hyväksymällä ehdot sitoudut lähettämään meille testipalautteen. Mikäli emme saa palautetta 30 päivän sisällä lähetyksestä, sitoudut maksamaan lähetyskulut 10 euroa + tuotehinnan.
Kuvani ja / tai tekstini saa jakaa sosiaalisissa medioissa tai fenixvalaisimet.fi sivustolla.
Kuvani ja / tai tekstini saa jakaa sosiaalisissa medioissa tai fenixvalaisimet.fi sivustolla.
Suojattu reCaptcha-palvelun avulla