Valikko
Ostoskori
HM75R SUPERRAPTOR 3 nyt saatavilla - rajoitettu saatavuus!
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

KOM etuteline GoPro pikalukitussovittimella, musta

KOM etuteline GoPro pikalukitussovittimella, musta
34,90€
Veroton: 28,15€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: CM06CK-Black

Paras polkupyörän etuteline KOM Cyclingilta

Alan arvostetuimman amerikkalaisen pyörätarvikevalmistajan KOM Cyclingin tuotteet tunnetaan harrastajien keskuudessa. Tässä pyöräkiinnikkeessä yhdistyy tinkimätön laatu ja harkitut yksityiskohdat täydellisyyttä hipovaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnitä ja irrota - helposti ja nopeasti

Koskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ole ollut näin helppoa! Tämä KOM Cyclingin innovatiivinen GoPro-pikalukitussovittimella varustettu pyöräkiinnike mahdollistaa pyörätietokoneen ja käytännössä minkä tahansa GoPro yhteensopivan laitteen yhdistämisen yhteen ja samaan pyörätelineeseen turvallisesti! Kiinnitettyjen laitteiden irrottaminen telineestä käy kädenkäänteessa vain kiertämällä pikalukitusta neljänneskierroksen.

KOM etuteline GoPro pikalukitussovittimella

Yhteensopiva kaikkiin pyörätankoihin

Tämä pyöräkiinnike sopii käytettäväksi kaikissa ohjaustangoissa (35 mm, 31,8 mm ja 25,4 mm) mukana tulevien sovittimien ansiosta. Teline on yhteensopiva Garminin ja Wahoon pyörätietokoneiden (mm. Garmin Edge 1030, Wahoo Element-sarja) ja kaikkien GoPro yhteensopivien lisälaitteiden kuten upean Fenix BC26R pyörälampun (vaatii ALD10 GoPro -sovitin), GoPro kameroiden kanssa.

Markkinoiden kevein ja coolein!

Kukaan ei halua rakentaa painavaa unelmapyörää vain lisätäkseen siihen turhaa painoa. KOM Cycling pyöräkiinnike GoPro sovittimella painaa vain 56 grammaa. Tämä pyöräteline on myös markkinoiden coolein virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta.

Monipuolinen

Yksi KOM Cycles pyörätelieen vahvuuksista on sen helppo muunneltavuus käyttöösi. Voit kiinnittää siihen Garmin tai Wahoo -pyörätietokoneen (sis. Garmin ja Wahoo sovittimet) lisäksi myös minkä tahansa GoPro kiinnitystä tukevan laitteen esim. GoPro kameran, Fenix BC26R pyörälampun (vaatii ALD10 Gopro -sovittimen). Pakkauksen maukana toimitettava GoPro sovitin on pikalukittava joten kiinnität ja irrotat sen nopeasti vain neljänneskierrosta kääntämällä.

Sisältää kaiken tarvittavan

Sisältää kaiken, mitä tarvitset suurimpiin seikkailuihisi, mukaan lukien kiinnikkeen alle asennettava neljänneskierroksinen GoPro-pikalukitussovitin.

  • CM06 pyörätietokoneteline.
  • Sovitinlevyt (sopii ohjaustankoihin 35 mm, 31,8 mm, 25,4 mm).
  • Sovitinlevyt (Garmin ja Wahoo).
  • GoPro-pikalukitussovitin.
  • Tarvittavat kuusiokoloavaimet.
  • Väri: musta.

Arvostelut

Arvostele tuote
Kiinnitä kaikki Fenixin pyörävalaisimet GoPro yhteensopiviin kiinnikkeisiin helposti.
Fenix ALD-10 GoPro-pyöräkiinnikeKauan odotettu Fenixin GoPro-yhteensopiva kiinnike on saapunut! Tällä GoPro yhteensopivalla kiinnittimellä kiinnität k..
13,80€ Veroton:11,13€
Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm Pyöränvalo Fenix BC26R, 1600 lm
Akku sisältyy
Häikäisevä ja pitkän käyttöajan tarjoava kompakti pyöränvalo
Tehokas pyöränvalo päivä- ja pimeäpyöräilyynFenix BC26R on tehokas max. 1600 lumenin ja pitkän yhtämittaisen käyttöajan max. 65 tuntia tarjoava ladatt..
89,95€ Veroton:72,54€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm Pyöränvalo Fenix BC21R V3.0, 1200 lm
Akku sisältyy
Laajasti valaiseva 1200 lumenin pyöränvalo maantielle, kaupunkiin, maastoon.
PRO-luokan pyöränvaloTäysin uudistettu Fenix BC21R V3.0 nostaa kompaktien pyörälamppujen vaatimukset uudelle tasolle. Suunnittelimme pyöränvalon joka ..
76,00€ Veroton:61,29€
Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti Pyöränvalo Fenix BC26R + BC05R V2.0 paketti
TARJOUS! Akku sisältyy
Kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ympäri vuorokauden!
Tehokas BC26R ja BC05R V2.0 päivä- ja pimeäpyöräilyynTässä paketissa on kaikki mitä tarvitset turvalliseen pyöräilyyn ilman kompromissia. Paketti sisä..
114,50€ 89,00€ Veroton:71,77€
Pyöränvalo Fenix BC15R, 400 lm Pyöränvalo Fenix BC15R, 400 lm
UUTUUS!
Edullinen Fenix pyöränvalo täynnä ominaisuuksia
Edullinen Fenix pyöränvalo täynnä ominaisuuksia Edullinen Fenix BC15R ladattava pyöränvalo on täynnä huippuominaisuuksia. Lampun maksimissaan 400 lum..
39,90€ Veroton:32,18€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi! Upea hiilikuitukuviointi.
Paras polkupyörän etuteline - ilman kompromissejäKoskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ol..
39,50€ Veroton:31,85€
Yksi polkupyörän etuteline ylitse muiden!
Yksi pyöräteline ylitse muidenHuippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästäväs..
54,95€ Veroton:44,31€
Vahva ja kestävä puhelinsovitin kaikkiin Garmin kiinnikkeisiin!
Älypuhelimesi - kaikkiin GarmineihinKäytämme samaa neljänneskierrosjärjestelmää kuin Garmin Edge -sarjassa, amerikkalaisen KOM Cycling Garmin Universa..
17,50€ Veroton:14,11€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Ammattilaatuinen rengasrauta- ja venttiilityökalu
Ammattilaatuinen rengasrauta ja venttiilityökaluVain venttiilityökalun hinnalla saat amerikkalaisen KOM Cyclinging ammattilaatuisen venttiilityökalun ..
15,95€ Veroton:12,86€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Ei kompromisseja! Paras työkalusi reikiä vastaan.
Ei komromissia - Paras työkalusi rengasrikkoon!Amerikkalaisen KOM Cyclingin valmistama Tubeless renkaan korjaussarja on eräs markkinoiden parhaimmista..
24,00€ Veroton:19,35€
Fenix - Laatua johon luotetaan