Valikko
Ostoskori
HM75R SUPERRAPTOR 3 nyt saatavilla - rajoitettu saatavuus!
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

KOM Tubeless renkaan korjaussarja, musta

KOM Tubeless renkaan korjaussarja, musta
24,00€
Veroton: 19,35€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: TRT-Black

Ei komromissia - Paras työkalusi rengasrikkoon!

Amerikkalaisen KOM Cyclingin valmistama Tubeless renkaan korjaussarja on eräs markkinoiden parhaimmista! Mukana kaksi työkalua, kierretyökalu ja silmukkahaarukka leikkurilla, 8 kpl karvapaikkoja jolla renkaat on helppo paikata nopeasti ja oikein tien päällä. Kaikki työkalut ja tarvikkeet ovat yhdessä tyylikkäällä tuubissa jonka paino on vain 25 grammaa!

Aina kerralla oikein - ei kompromisseja

Useimmat vastaavat korjaussarjat sisältävät vain kierretyökalun molempien työkalujen työhön. Uskomme kuitenkin, että sisärenkaattomien renkaiden korjaus tulee tehdä oikein, jotta renkaan hätäkorjaus voidaan hoitaa luotettavasti.

Parhaat paikkauskarvat

Pakkaukseen sisältyy 8 x 1,5 mm vain parhaimpia paikkauskarvoja, koska suunnittelimme tämän korjaussarjan maastopyöräilijöitä ja maantieajania ajatellen. Pienemmät nauhat tukkivat kaikki reiät, jotka uhkaavat pysäyttää ajon. Jos kyseessä on epätavallisen suuri reikä, älä huoli. Kierrät vain muutaman korjauskarvan yhteen ja korjaat suurenkin reiän nopeasti.

Markkinoiden kevein, vain 25 g!

KOM Cyclingin TUBELESS sisäkumittamattoman renkaan korjaussarja on 2–3 kertaa kevyempi kuin mikään muu sisärenkaattomien pyöränrenkaiden korjaussarja markkinoilla, sillä se on valmistettu kokonaan tyylikkäästä CNC-koneistetusta alumiinista. Hädintuskin huomaat työkalun olemassaoloa ajopaitasi tai satulalaukussasi ennenkuin sinun on aika käyttää sitä!

Arvostelut

Arvostele tuote
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi! Upea hiilikuitukuviointi.
Paras polkupyörän etuteline - ilman kompromissejäKoskaan ennen, ei pyörätietokoneen ja muiden lisälaitteiden kuten pyörävalon tai kameran kiinnitys ol..
39,50€ Veroton:31,85€
Yksi polkupyörän etuteline ja kiinnität kaikki Garmin, Wahoo ja GoPro laitteesi!
Paras polkupyörän etuteline KOM CyclingiltaAlan arvostetuimman amerikkalaisen pyörätarvikevalmistajan KOM Cyclingin tuotteet tunnetaan harrastajien ke..
34,90€ Veroton:28,15€
Yksi polkupyörän etuteline ylitse muiden!
Yksi pyöräteline ylitse muidenHuippuluokan polkupyöräteline polkupyörätietokoneen ja GoPro-yhteensopivan lisälaitteen kiinnittämiseen tilaasäästäväs..
54,95€ Veroton:44,31€
Vahva ja kestävä puhelinsovitin kaikkiin Garmin kiinnikkeisiin!
Älypuhelimesi - kaikkiin GarmineihinKäytämme samaa neljänneskierrosjärjestelmää kuin Garmin Edge -sarjassa, amerikkalaisen KOM Cycling Garmin Universa..
17,50€ Veroton:14,11€
Muuntaa olemassaolevan kiinnikkeesi GoPro yhteensopivaksi!
Muunna nykyinen kiinnikkeesi GoPro-yhteensopivaksiYrität sitten säästää ohjaustankotilaa tai vain löytää käyttöä pölyä keräävälle ylimääräiselle tieto..
16,50€ Veroton:13,31€
Ammattilaatuinen rengasrauta- ja venttiilityökalu
Ammattilaatuinen rengasrauta ja venttiilityökaluVain venttiilityökalun hinnalla saat amerikkalaisen KOM Cyclinging ammattilaatuisen venttiilityökalun ..
15,95€ Veroton:12,86€
Pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle
Kiinnitä mikä tahansa GoPro lisälaiteAmerikkalaisen KOM Cyclingin TG03-pikakiinnityssovitin on suunniteltu nykyaikaiselle pyöräilijälle, joka haluaa k..
16,50€ Veroton:13,31€
Fenix - Laatua johon luotetaan