Hemmo Päiveröinen on turvallisuusalan ammattikouluttaja. Hemmo on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä työskennellyt 13 vuotta ase- ja turvallisuuskouluttajana. Päiveröinen on kouluttanut tuhansia ammattilaisia ja harrastajia sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä ammattilaiskoulutusta mukaan lukien

  • California Department of Corrections SWAT School
  • S.P.E.A.R.™ Instructor
  • Personal Defense Readiness™ Fundamentals Coach
  • International Mobile Training Team (IMTT) Instructor
  • Ampuma-asekouluttaja (Poliisiammattikorkeakoulu)
  • Voimankäyttökouluttaja (Poliisiammattikorkeakoulu)

Moni varmasti tunnistaa Hemmon myös Asetaito-kanavalta YouTubesta. Asetaito on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista aseaiheisista kanavista lähes 800 000 katselukerralla ja yli 10 000 tilaajalla. Asetaito-kanavalla käsitellään ase- ja ampumatekniikkaa sekä muita aseisiin liittyviä aiheita joka viikko julkaistavilla videoilla. 

Fenixillä ja Hemmolla on jo takanaan pitkä ja tiivis yhteistyö. Ensimmäisen Fenixin Hemmo osti vuonna 2009 ja sen jälkeen eri Fenixin mallit ovat kulkeneet päivittäin mukana ympäri maailmaa. Hemmon ehdoton lempparimalli on Fenix PD35, jolle onkin ehtinyt kertymään jo tuhansia käyttöpäiviä.

Fenixin ja Hemmon yhteistyö näkyy ennennäkemättöminä tuote- ja käyttökoulutusvideoina ja artikkeleina sivuillamme ja asetaito-youtube kanavalla. Luvassa on mm. arvokasta ja hyödyllistä tietoa valaisinten oikeaoppisesta käytöstä erilaisissa käyttötilanteissa. Nyt jos koskaan sinun kannattaa laittaa seurantaan fenixvalaisimet ja asetaito sosiaalisen median kanavat kuten Youtube, Facebook ja Instagram.

fenixvalaisimet-youtube, fenixvalaisimet-facebook, fenixvalaisimet-instagramasetaito-youtube